3 locuri unde sa te duci vara aceasta cu un rucsac in spate

Vara aceasta, la fel ca oricare alta, se anunta a fi super plina. Si nu neaparat de activitati monotone, ci dimpotriva, de activitati prin care vei crea amintiri pentru toata viata. Un rucsac dama, o gasca nebuna si voia buna este tot ce ai nevoie pentru o vara de neuitat. Asadar, unde plecam vara aceasta? Am cautat trei locuri unde cu siguranta vei merge si vei avea nevoie de rucsacuri dama cu tine.

1. La munte - Pentru ca toata lumea vrea sa evite aglomeratia si caldura orasului, iubitorii de natura si de aventura vor pleca cel putin un weekend la munte. Totusi, pentru a avea un weekend reusit tot ce ai nevoie este un rucsac dama, o companie placuta si multa relaxare. Poti face drumetii sau poti sta pur si simplu la umbra sau pe marginea unui rau, iar acest lucru te poate incarca pentru restul saptamanii mai mult decat ar face-o un weekend acasa pe canapea.

2. Festivalurile din timpul verii - Vara, mai mult ca oricand, se organizeaza festivaluri peste festivaluri. Ei bine, ca sa fii sigura ca ai totul la indemana si ca poti profita din plin de aceasta experienta absolut geniala trebuie doar sa ai un rucsac dama destul de incapator si cool. Poti depozita in el de la ochelari de soare, umbrela sau mancare, pana la un hanorac pentru seara.

3. Un weekend in care vizitezi imprejurimile - Pentru a-ti umple timpul, poti planifica o zi in care sa vizitezi imprejurimile orasului. Poti vizita muzee, biserici sau orice altceva iti pune la dispozitie chiar orasul. Poti purta cu tine o sticla de apa pentru a te hidrata, portofelul si ochelarii de soare, toate acestea in rucsac. Totusi incaltarile comode sunt foarte importante pentru a fi pregatita de aceasta plimbare. Trebuie sa te simti confortabil si ziua ta va fi mai buna. Vara este clar anotimpul preferat al tuturor, este perioada în care parul se deschide la culoare, pielea straluceste si oamenii sunt mai relaxati. Tu cum te pregatesti pentru vara aceasta? Investeste intr-un rucsac dama in care sa depozitezi cele necesare si porneste in aventura verii alaturi de prietenii tai.


1 apreciere


  • Diana

    Inca nu am planificat nimic, insa tare mult mi-ar placea o escapada la munte


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.