3 tinute de toamna pe care le poti crea cu hainele pe care le ai deja

S-au lansat colectiile Toamna – Iarna 2017 si deja ai inceput sa te documentezi pentru a sti ce sa porti in sezonul care abia a inceput. Ai de ales intre a cauta prin dressing si de a scrie pe Google outfit-uri sub 100 lei si genti ieftine. Dar nu te-ai gandit ca ai putea, inainte sa incepi cursele prin mall si shopping-ul online, sa iti creezi cateva tinute cu haine si genti pe care le ai deja?

Probabil ai deja in garderoba o pereche de bocanci negri. O fusta intr-o culoare inchisa si un pulover XXL, alb sau bej, atat de trendy de cateva sezoane, sunt perfecte pt o zi de toamna friguroasa. Le poti accesoriza cu o geanta de umar dama, cu cercei metalici. Parul poate fi desfacut sau prins intr-o coada, pe o parte si legat cu un elastic-funda.

3 tinute de toamna pe care le poti crea cu hainele pe care le ai deja

Pentru zilele mai insorite si, mai ales, daca esti tipul mai girlish, poti purta o tinuta formata dintr-un pulover mai subtire (camasa sau top) in culori cozy, pantaloni in culori pamantii si pantofi animal print.  In functie de temperaturi si ora la care pleci de acasa, poti pune peste o geaca din piele sau un pardesiu subtire. Un ceas si o pereche de ochelari de soare vor da foarte bine. Poti purta o geanta dama nude sau neagra. S-ar potrivi niste impletituri sau un coc neglijent, in varful capului, cu cateva suvite rebele, pe langa urechi. 

3 tinute de toamna pe care le poti crea cu hainele pe care le ai deja

Daca stilul tau e undeva intre primele doua, ai optiunea de a purta puloverul tau preferat si niste eageri sau blugi. Alege de aceasta data niste UGG-uri. Am gasit si niste ciorapi foarte draguti. Poti purta un fular cilindric. Ca accesoriu, poti alege o batara supradimensionata. Lasa-ti parul liber sau strange-l coc, la baza gatului. Poti folosi, de asemenea, o agrafa pe care sa o ascunzi sau sa o lasi la vedere. Pune in spate un rucsac dama si este tot ceea ce iti trebuie pentru a iesi din casa.


7 aprecieri


  • Denisa

    Da cred ca e o varianta buna


  • Diana

    Da…as avea nevoie totusi de ceva care sa nu fie stil piele intoarsa. O sa iau Meghan


  • Denisa

    Eu am ales Geraldine si sunt foarte multumita


  • Diana

    Da…ma gandesc la Meghan sau Clarice


  • Denisa

    Eu am vazut botine si la Adona…


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.