4 criterii dupa care sa iti alegi geanta de voiaj

O vacanta frumoasa incepe cu geanta voiaj dama potrivita. Sa cuprinzi tot ce vrei intr-o singura geanta nu este mereu usor, de aceea este important sa stii la ce sa te astepti, cat vrei sa impachetezi si de cate ai nevoie efectiv. Astfel iti va fi mai usor sa alegi genti de voiaj ideale pentru tine.

Ca sa te asiguri ca optezi pentru genti voiaj care sa iti satisfaca nevoile, am pregatit 4 criterii pe care sa le iei in considerare:

1. Durata calatoriei

Cat de mult timp vei calatori? Pentru un weekend, poti lua chiar si un rucsac mai mare. Pentru o vacanta mai lunga poti avea in vedere o geanta sau un troler cu roti care sa te ajute atunci cand trebuie sa iei foarte multe cu tine.

2. Modalitati de transport

Vei merege cu avionul sau cu masina? Calatoria va include si mersul cu trenul sau autobuzul? Daca vei fi mereu in miscare si te vei deplasa intre mai multe tipuri de transport, iti vei dori un bagaj usor, cum ar fi o geanta de voiaj compacta care sa nu ocupe mult spatiu. In cazul in care nu esti nevoita sa faci mai multe schimburi, poti profita de spatiul unui troler.

3. Tipul calatoriei

In functie de locul si modul in care calatoresti, cantitatea si tipul bagajului poate varia. Pentru o campare la munte cu siguranta vei avea nevoie ca lucrurile tale sa fie intr-un bagaj care sa nu te incomodeze, fata de un sejur intr-un hotel chic in care forma si greutatea bagajului nu conteaza la fel de mult pentru ca nu va trebui sa il iei cu tine mereu.

4. Activitati

Daca planul tau de vacanta este sa stai la soare pe plaja in fiecare zi si sa ai cu tine mai mult costume de baie si rochii vaporoase, cu sigurata bagajul va fi complet diferit daca vrei sa escaladezi un munte unde vei avea nevoie pe langa haine mai groase si de un echipament corespunzator.

Cu toate aceste intrebari puse vei sti ce sa iti iei cu tine in functie de locul in care mergi si de transportul pe care il utilizezi si astfel iti va fi mai usor sa alegi o geanta de calatorie perfecta pentru tine.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.