4 modele esentiale de portofele barbati

In ultimii ani, barbatii au inceput sa constientizeze importanta hainelor si accesoriilor pe care le poarta. Insa, de cele mai multe ori portofelul este un accesoriu neglijat din garderoba lor. Alegerea unui portofel barbati joaca un rol major in definirea atitudinii unui barbat. De aceea, in acest articol vei gasi patru modele esentiale de portofele pentru barbati pe care sa le ai in vedere.

Este usor sa te imbraci in haine elegante, dar un detaliu mic cum este portofelul pe care il porti te diferentiaza intotdeauna de ceilalti. Din varietatea de portofele barbati, de departe cele mai cautate sunt portofelele din piele naturala. Explicatia este simpla: cu cat portofelul rezista mai mult in timp si se uzeaza mai greu, cu atat este mai bine. Sa fim seriosi, cui i-ar placea sa schimbe portofelul o data pe saptamana? Chiar daca pentru un portofel barbati din piele scoti un pic mai multi bani din buzunar, rezultatul este unul pe masura pentru ca investesti intr-un accesoriu de calitate.

Atunci cand vrei să cumperi un portofel, este important sa il alegi pe cel care se potriveste stilului tau. Iata mai jos cele mai intalnite patru tipuri de portofele si vezi care se pliaza cel mai bine cu nevoile tale.

• Portofel cu pliere

Cu pliere dubla sau chiar tripla, portofelele de acest tip sunt folosite in 90% dintre cazuri. Popularitatea acestora provine tocmai din utilitatea lor, fiind ideale pentru o persoana calculata si organizata, care doreste sa isi pastreze lucrurile in ordine si este atenta la detalii. Bancnotele sunt pastrate nesifonate, iar cardurile si cartile de vizita se pot gasi mai usor intr-un portofel cu pliere.

4 modele esentiale de portofele barbati

• Portofel sport

Daca in schimb esti o fire sportiva si petreci mult timp in aer liber, atunci un portofel sport este cea mai buna solutie pentru tine. Portofelele sport au de regula un singur fermoar sau un singur compartiment, servind doar lucrurilor stric necesare. Un plus al acestor tipuri de portofele este rezistenta la apa, ceea ce le face potrivite barbatilor ce practica diverse sporturi.

4 modele esentiale de portofele barbati

 • Portofel de calatorie

Daca obisnuiesti sa calatoresti fie din pasiune, fie in interes de afaceri, alege portofelele mari, voluminoase si bine compartimentate. Vei avea nevoie de un portofel de dimensiune potrivita, astfel incat obiectele personale sa le gasesti rapid. Intr-un astfel de portmoneu generos, poti aseza banii in ordinea descrescatoare a valorii, iar cartile de vizita si cardurile le poti aranjata in functie de importanta.

4 modele esentiale de portofele barbati

• Portofel subtire (super slim)

Daca in schimb iesi la o intalnire in oras sau trebuie sa te prezinti la un eveniment important, cu siguranta ca nu doresti ca portofelul tau sa para ca ti-ar plesni buzunarul pantalonului. Uneori nu este nevoie sa porti toate obiectele personale cu tine, un card de credit fiind mai mult decat suficient in anumite situatii. Un portofel subtire este ideal pentru pastrarea unui card sau a catorva bancnote, avand avantajul ca poate fi purtat cu usurinta in buzunarul pantalonului sau interiorul hainei.

4 modele esentiale de portofele barbati

Prin urmare, portofelul este un accesoriu de care depinzi zi de zi. Ar trebui astfel sa ai grija de el, iar in momentul in care s-a uzat sa il schimbi. Chiar daca la prima vedere poate parea un obiect banal, portofelul completeaza tinuta si aduce un plus de stil. Fii sigur ca il alegi pe cel care te defineste!


7 aprecieri


  • Misu

    Mai aduceti in stoc GPB006?


  • Misu

    Multumesc de pont, eu am cautat prin mall si am gasit ceva dar era prea gros, modelul asta pare interesant.


  • Marius

    Eu am cumparat GPB006 de la Adona. Incape si buletinul e perfect.


  • Misu

    Ce portcard folosesti Marius?


  • Marius

    Si eu folosesc portcard dar imi incape si buletinul


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.