5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017

In anul 2017, colectiile de genti si accesorii prezente pe adona.ro au fost improspatate cu zeci de modele noi care au avut un real succes in randul pasionatelor de moda, dar si printre persoanele care se aflau in cautarea unui cadou special pentru cele mai importante femei din viata lor.

Adona a propus in acest an modele variate de genti ieftine, atat din punct de vedere cromatic, cat si din cel al design-ului si, in fiecare sezon, si-a intampinat publicul, atent la detalii, cu si mai multe produse care au fost extrem de apreciate. Astfel, la o cautare rapida a expresiei genti dama ieftine, Adona a putut raspunde cu o gama variata de produse care s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si au multumit si cele mai exigente cerinte.

Care au fost insa cele mai apeciate genti de pe site? Iata 5 cele mai comandate genti pe adona.ro in decursul anului 2017:

1. Rucsacul Evelyn. Vedeta Adona, rucsacul Evelyn a fost best seller in anul 2017. Disponibil pe mai mult de 5 culori, rucsacul atrage prin simplitatea si usurinta cu care poate fi asortat tinutelor zilnice. 

5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017

2. Geanta Paola. Geanta a cucerit publicul feminin prin compartimentarea, detaliile si finisajele sale. Confectionata din inlocuitor piele calitativ,  geanta Paola ar e un print subtil de piele de sarpe si aspect de piele lacuita. 

5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017

3. Rucsacul Tara. Este un rucsac casual supradimensionat, care a castigat aprecierea prin modelul simplu, dar in acelasi timp foarte chic si prin compartimentarea spatioasa. Materialul rezistent, precum si culorile deosebite pe care este disponibil rucsacul, sunt inca 2 atuuri care au contribuit la intrarea acestui produs in top 5 cele mai vandute genti in anul 2017.

5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017

4. Rucsacul Pippa. Rucsacul are un design modern, dar discret si atrage atentia prin insertiile metalice. Este de dimensiuni mici, comod si usor de asortat datorita culorii permisive. 

5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017

5. Rucsacul Monique. Imprimeul floral, feminin, colorat, dar totusi discret au facut ca sute de femei sa isi doreasca acest rucsac in 2017. Pentru ca este foarte spatios, acesta a fost o alternativa pentru gentile de voiaj si a fost de mare ajutor persoanelor care au avut nevoie de o geanta rezistenta in vacanta.

5 cele mai comandate genti pe adona.ro in 2017


1 apreciere


  • Elena

    Toate arata super, vreau sa-mi comand un rucsac si nu ma pot decide pe care sa-l iau


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.