Ce cadouri de barbati oferim de Paste?

Stim ca la un moment dat este dificil sa alegi cadoul pentru persoanele dragi, dar cand vine vorba de mama, sora, sau cea mai buna prietena lucrurile sunt ceva mai simple pentru ca, in cazul lipsei de inspiratie, te poti baza oricand pe un buchet de flori si o cutie de bomboane.

Mai dificil este atunci cand vrei sa iti suprinzi partenerul, tatal, sau cel mai bun prieten pentru ca, in cazul acesta, florile si ciocolata ies complet din dicutie. Asadar, cand stii ca au deja tot ce isi doresc, cu ce ii mai poti suprinde?

Ce cadouri de barbati oferim de Paste?

Atunci cand nu vrei sa te trezesti fara cadouri de oferit in perioada sarbatorilor de Paste, o idee excelenta si la indemana pot fi produsele tip seturi pentru barbati. Fie ca e vorba de portofele, curele, agende si pixuri sau o comabinatie intre toate acestea, sigur nu vei da gres cu un astfel de cadou simplu, dar de efect. Un set cadou barbati elegant, dar masculin in  acelasi timp te va scuti de multe griji. Mai mult, aceste seturi au marele avantaj de a putea fi comandate online si astfel tu castigi foarte mult timp, iar el sigur nu va da “din greseala” peste cadou prin casa.

Ca si sugestie, cele mai potrivite seturi cadou barbati ofera o curea masculina neagra si un portofel elegant din piele. Cu toate acestea, poti sa alegi si cele ce contin agende si pixuri sau o combinatie intre acestea. Desigur, nu vei da gres nici cu un ceas impunator, un rucsac barbatesc, un parfum sau o cravata eleganta. Trebuie insa, sa tii cont de personalitatea lui si de stilul vestimentar astfel incat sa alegi un cadou potrivit.

In orice caz, nu oferi un cadou doar pentru “a bifa o casuta”, ofera-l din suflet, ofera-l pentru ca asta simti sa faci. Vei vedea ca si persoana respectiva va sesiza acest lucru si iti va raspunde cu aceleasi sentimente.


1 apreciere


  • Elena

    Mi se pare super util pentru ca nu e nici prea pretentios, nici prea “sarac”. Il poti oferi oricui


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.