Cum echilibrezi o tinuta de nunta cu ajutorul unui clutch

În fiecare vară, inevitabil primești cel puțin o invitație de nuntă. Fie că este nunta unui prieten apropiat sau a unei rude, de cele mai multe ori nu poți refuza participarea la evenimentul respectiv. Numai că odată cu primirea invitației, noi femeile, începem să ne facem o mie de probleme. Ce rochie vom purta, ce geanta plic trebuie să avem, cu ce ne încălțăm și în cele din urmă ne gândim la make-up și păr. Numai că de cele mai multe ori omitem faptul că gentile tip posete plic dama pot schimba cu totul o ținută. Tocmai de aceea, astăzi ne-am propus să explicam cum putem echilibra o ținută cu ajutorul unei posete plic dama. Și ca să fie totul mai clar, vom porni de la outfiturile pe care le întâlnim la nunți ca apoi să vedem ce genti plic se potrivesc.
• Rochia neagră Printre cele mai puțin întâlnite outfituri se numără cele bazate pe rochiile negre. Cu toate acestea, multe femei uită că unele dintre cele mai elegante rochii sunt cele negre. O rochie neagră avantajează orice siluetă și este poate și cea mai ofertantă în ceea ce privește accesorizarea. Un clutch tip oglindă sigur va fi un touch esențial în ținuta ta și o va transforma complet. Nici prea țipător, nici prea simplu, acesta va crea un efect discret, dar în același timp de impact asupra întregului outfit. 
Cum echilibrezi o tinuta de nunta cu ajutorul unui clutch
• Rochia lungă O rochie lungă te poate salva în multe ocazii, tocmai de aceea este și atât de des întâlnită. Totuși, de foarte multe ori vedem doamne și domnișoare cu rochii foarte încărcate care și le asortează cu posete plic dama la fel de încărcate. De aceea, venim cu o propunere foarte clean și foarte simplă: o geantă plic dama simplă va echilibra o ținută aglomerată și o va corecta în același timp. 
Cum echilibrezi o tinuta de nunta cu ajutorul unui clutch
• Rochia simplă O rochie simplă este de multe ori mult mai apreciată decât una foarte încărcată. Iar dacă ai senzația că vei avea o apariție prea ștearsă, poți echilibra situația cu ajutorul unei genti plic ceva mai sclipitoare. 
Cum echilibrezi o tinuta de nunta cu ajutorul unui clutch
Data viitoare când vei merge la o nuntă ține minte că o rochie cu imprimeu va arată mai bine cu un clutch simplu, iar o rochie simplă poate fi echilibrată cu un clutch mai special. Încearcă să nu încarci prea tare outfit-ul din cauza gentii plic pe care o porți. Iar dacă va fi cazul echilibreaz-o cu o geanta plic de efect sau una foarte simplă.

1 apreciere


  • Diana

    Am vazut atat de multe nuntase care aleg genti care mai rau le incurca tinuta… mie sincer mi se pare ca modelele mai simple mereu vor fi mai placute ochiului


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.