Cum poti purta balerini daca esti mica de inaltime

Cum poti purta balerini daca esti mica de inaltime

Daca esti o femeie miniona, cu siguranta ca si tu te confrunti cu o serie de provocari zilnice in alegerea tinutelor care sa te ajute sa pari mai inalta. Chiar daca tocurile si platformele iti ofera centimentri buni in plus, din pacate nu le poti purta de fiecare data. Atunci cand simti ca trebuie sa iei o pauza de la tocuri si totodata iti doresti sa iti pastrezi feminitatea, poti apela cu incredere la balerini dama. Daca tii cont de o anumita regula importanta, vei putea sa porti balerini indiferent ca esti mica de inaltime. Detalii stilistice despre cum sa porti balerini daca esti mica de statura obtinand un look care sa te avantajeze vei afla in randurile urmatoare.

Balerinii sunt solutia perfecta pentru zilele in care iti doresti sa fii lejera, confortabila si feminina. Acestia pot fi purtati in combinatii stilistice multiple primavara, vara si chiar si toamna. Totusi, pentru a crea un outfit potrivit minionelor, alege sa porti balerini numai in combinatii cu pantaloni.

Secretul consta in crearea unei iluzii optice. Tine cont de recomandarile specialistilor si sufleca-ti pantalonii atunci cand vrei sa porti balerini. Pune-ti in evidenta gleznele picioarelor si vei crea impresia unei siluete inalte si zvelte!

Explicatia este simpla: daca rulezi pantalonii, ii vei face sa para mai scurti. Deci, suflecandu-i de fiecare data inainte sa iesi din casa cu circa 10 cm, vei arata mai inalta chiar si daca esti incaltata cu o pereche de balerini fara toc. Daca nu vei delimita clar pantalonii de balerini, nu vei mai putea crea un efect vizual care sa te avantajeze. Altfel spus, nu lasa niciodata pantalonii sa iti atinga balerinii si sa iti acopere gleznele daca esti mica de statura.

Cum poti purta balerini daca esti mica de inaltime

Mai mult decat atat, pantalonii rulati prezinta un alt avantaj. Iti vor oferi acea lejeritate pe care in mod evident ti-o doresti in zilele calduroase si iti vor dezvalui frumos gleznele, considerate unele dintre cele mai atractive parti ale corpului uman.

In cazul in care iti displace ideea de a-ti rula proprii pantaloni, mai ai o sansa. Poti sa alegi pantaloni care sunt deja scurtati, precum sunt pantalonii trei sferturi. Si pantalonii de acest tip se potrivesc de minune in combinatii cu balerinii atunci cand vrei sa ai o tinuta comfy si avantajoasa pentru inaltimea ta.

Prin urmare, acum stii cum sa porti cu incredere orice pereche de balerini, chiar daca ai o silueta miniona. Foloseste-te de acest truc stilistic la care apeleaza chiar si vedetele si uita de problemele legate de inaltime.


6 aprecieri


  • Paula

    Daaa chiar asa este! Incaltamintea conteaza foarte mult, eu mereu am grija cum arat, fie ca port balerini sau altceva


  • Alessia

    Orice fata vrea sa fie wow Corina, si chiar incaltamintea portivita te ajuta. Eu mi-am luat pantofi de la Adona de curiozitate si sunt foarte multumita. Si chiar arat WOW


  • Andreea

    Intotdeauna iluziile optice te ajuta sa iesi din impas cand vine vorba de haine sau incaltaminte. De aia persoanele publice si celebritatile care lucreaza cu stilisti arata impecabil pentru ca le dau astfel de trucuri. Foarte bun articolul. Mai vrem!


  • Corina

    Sorina daca esti BAU nici o pereche de balerini nu o sa te ajute :)))


  • sorina

    sper ca aceste recomandari sa fie din partea iuliei albu caci altfel nu le voi lua in considerare =)) eu vreau sa fiu WOW nu BAU cand port balerini!!!


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.