Curelele barbatesti – accesorii mereu la moda

Purtata ca accesoriu sau ca obiect functional, cureaua a devenit astazi un element caruia barbatii ii acorda o atentie deosebita. Nu mai este, asadar, de foarte mlta vreme doar un obiect util pentru sustinerea pantalonilor, ci un accesoriu mereu in tendinte cu ultimele aparitii in materie de fashion.

Pentru ca stilul consta in detalii, gasim astazi disponibile o multitudine de curele barbati in multiple culori si fabricate din materiale diverse, care sa se potriveasca diferitelor abordari ale vestimentatiei barbatesti. Mai nou, colectiile de curele barbati sunt o buna sursa de inspiratie si pentru persoanele care cauta sa faca un cadou inspirat unui barbat.

Asadar, daca si tu cauti cureaua barbateasca ideala, functionala, dar si estetica, pentru a face un cadou sau pentru a-ti completa propria colectie, Adona iti vine in ajutor cu o selectie de curele barbati piele naturala in tendinte:

1. Curea barbati din piele naturala Pierre Cardin

Este un model casual-elegant, realizat din piele naturala de culoare neagra. Designul cataramei reprezinta un plus al modelului, inspirand un aer modern si rafinat.

Curelele barbatesti – accesorii mereu la moda

2. Curea barbati din piele naturala Calvin Klein

Cureaua este realizata din piele naturala de calitate superioara, foarte rezistenta. Este o curea ajustabila, practica si eleganta, avand o catarama argintie.

Curelele barbatesti – accesorii mereu la moda

3. Curea barbati din piele naturala Pierre Cardin

Este o curea rezistenta,  confectionata din piele naturala de calitate superioara. Modelul ajustabil completeaza cu succes, atat o tinuta casual, cat si una office.

Curelele barbatesti – accesorii mereu la moda

Cadou sau un nou accesoriu in colectia ta, nu uita de cele mai importante aspecte atunci cand cumperi o curea:

Lungimea. Cureaua trebuie sa aiba o lungime adecvata purtatorului, sa nu fie nici prea lunga, nici prea scurta, in functie de statura si marimea potrivita fiecaruia.

Culoarea si materialul. In general, cand cumparam o curea, schitam in minte tinutele la care o vom asorta, asadar, trebuie sa alegem o culoare cre sa nu iasa din tiparul outfit-urilor la care ne gadim. In ceea ce priveste materialul, specialistii recomanda pielea ca fiind cel mai bun material pentru acest tip de accesoriu.


3 aprecieri


  • David

    De acord, oricum la Adona mereu apar modele noi


  • Anamaria

    Caut un model de curea pentru prietenul meu, ii place sa se imbrace elegant mai tot timpul… cred ca oricare din modelele de curele din articolul acesta ar fi potrivit


  • Denisa

    Foarte frumoase modelele. Nu cred ca se vor demoda vreodata


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.