Ghete maro sau ghete negre: ce culoare te avantajeaza?

Ghete maro sau ghete negre: ce culoare te avantajeaza?

Esti in cautarea unei perechi de ghete barbati, fie ca iti extinzi colectia de incaltaminte, fie ca aceasta urmeaza sa fie prima ta pereche de ghete. Mai intai de toate, felicitari! Ai luat o decizie inteligenta, avand in vedere faptul ca din garderoba oricarui barbat nu trebuie sa lipseasca ghetele, unele dintre cele mai versatile tipuri de incaltaminte. Chiar si asa, nu inseamna ca poti alege orice, oricum si oricand astfel incat sa arati mereu trendy si prezentabil. Indiferent de modelul de ghete pentru care optezi, va trebui sa alegi si o culoare. In ziua de astazi trendurile in materie de incaltaminte barbati sunt intr-o continua schimbare, dar cele mai comune si raspandite culori in acest sens sunt maro si negru. Ambele culori ale ghetelor sunt alegeri excelente pentru aproape orice barbat, inclusiv pentru cei care se afla la prima achizitie de acest fel. De pilda, la unii barbati se regasesc ambele culori in garderoba. Nu este nimic gresit in asta, dar daca totusi esti pus in situatia de a alege o varianta, care ar fi aceea?

In primul rand, gandeste-te la garderoba ta din prezent. Este completa? Esti multumit cu ea sau inca mai lucrezi la asta? Daca dulapul tau cu haine este suficient de solid, observa paleta globala de culori de care dispui in vestimentatia ta. Predomina albastrul, verdele si tonurile de pamant cum ar fi maro si crem? Atunci in cazul acesta, ghetele maro reprezinta cea mai buna alegere in ceea ce priveste incaltamintea, deoarece combinatiile de culori ale tinutelor tale se armonizeaza perfect. Ghetele maro sunt potrivite tinutelor mai elegante, clasice. Asorteaza o pereche de ghete maro la: pantaloni si camasi din denim, tricouri in carouri si camasi din flanel, camasi Oxford cu nasturi, curele cu model tricotat, pulovere in tonuri calde, accesorii din piele maro.

Pe de alta parte, in cazul in care garderoba ta regasesti cu precadere negrul, albul sau griul, atunci te vei indrepta catre alegerea de ghete negre. Acestea sunt potrivite pentru tinute monocromatice, moderne si casual. Asorteaza o pereche de ghete negre la: jeansi de tip slim si skinny, jachete din piele, tricouri in tonuri gri si in nuante de alb, accesorii minimaliste.

Asadar, daca tii cont de aceste recomandari simple, cu siguranta ca data viitoare cand vei fi pus in dificultatea de a alege intre cele doua culori comune de ghete, maro sau negru, vei opta pentru varianta care te avantajeaza cel mai bine. In cele din urma, fii creativ si nu evita sa iti urmezi instinctele, incercand ambele culori pentru o diversitate si mai mare de tinute. Totusi, aminteste-ti ca, preferintele tale se vor schimba in timp, de aceea este bine sa fii mereu pregatit in acest sens. In mod evident, stilul tau personal evolueaza odata cu trecerea anilor, urmand sa te reprezinte si sa iti caracterizeze statutul si personalitatea. Tu in care tabara de incadrezi? Tabara ghetelor negre sau maro? Lasa un comentariu mai jos si spune-ne ce culori preferi.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.