Rucsacul - accesoriul celor mai cool tinute de festival

Cele mai cunoscute festivaluri de muzica din Romania se apropie cu pasi repezi si fiecare femeie ce si-a propus sa mearga are in vedere in primul rand tinutele pe care o sa le poarte. Trebuie sa fie cool, sa atraga atentia, dar in acelasi timp sa fie foarte comode.

Pentru ca cel mai probabil o sa petreci mult timp in picioare pe parcursul festivalului la care mergi, te sfatuim sa nu-ti iei prea multe lucruri cu tine si sa inlocuiesti clasica geanta cu un rucsac dama casual potrivit tinutei tale.

Deoarece vrem sa iti gasesti cat mai usor rucsacul potrivit pentru outfit-urile pe care o sa le porti la urmatoarele festivaluri la care vei merge, am facut o selectie cu mai apreciate rucsacuri dama de pe magazinul online adona.ro.

Rucsacul Evelyn

Best seller-ul Adona, rucsacul Evelyn, este un rucsac dama casual cu un model simplu si un desig chic, foarte usor de asortat, disponibil pe mai multe culori din care poti alege pentru a-ti asorta perfect tinutele de festival.

Rucsacul - accesoriul celor mai cool tinute de festival

Rucsacul Mariela

Un rucsac cu imprimeu floral, feminin, ce permite accesorizarea cu usurinta a tinutelor datorita culorii si modelului discret. Este foarte bine compartimentat fiind disponibil pe culorile bej, bleu sau negru.

Rucsacul - accesoriul celor mai cool tinute de festival

Rucsac Tiffany

Rucsacul Tiffany este un rucsac de dimensiuni mici, practic si usor de asortat. Are un design discret, dar in acelasi timp modern, cu insertii de tinte metalice. Sistemul de prindere include un maner si baretele pentru umar, avand un compartiment si doua buzunare, unul interior si unul exterior.

Rucsacul - accesoriul celor mai cool tinute de festival

Rucsac Ellis

Atat de la moda sezonul acesta, Ellis este un rucsac auriu de dimensiuni mai mari, incapator, cu un compartiment si trei buzunare interioare, dar si unul exterior. Daca esti mai indrazneata si ai nevoie de o pata de culoare pentru outfit-ul tau, opteaza pentru modelul pe rosu al acestui rucsac.

Rucsacul - accesoriul celor mai cool tinute de festival

Tu cu ce iti vei accesoriza tinutele pentru festivalurile de anul acesta?


2 aprecieri


  • Corina

    Eu am fost la Untold, subscriu la articol – un rucsac e obligatoriu cand mergi la concerte si festivaluri. Sa poti pune ce vrei in el si “sa stai cu mainile sus in aer”


  • Daria

    Rucsacul tinte mi se pare cel mai potrivit pentru un festival. Insa si celelalte par o alternativa foarte practica


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.