Rucsacuri dama - cum sa le porti in primavara 2018

E timpul sa lasi paltonul gros si  genata mare si incomoda in dulap! E timpul sa te reinventezi primavara asta! Opteaza pentru tinute lejere, geci de piele la moda sau trench-uri stylish carora sa le asortezi rucsacuri dama practice si usor de purtat. Stiu ce gandesti – in tinutele sport sunt o alegere buna, dar cum pot obine un look elegant cu un rucsac dama?

Nu-ti mai bate capul. Exista atatea modele de rucsacuri create special pentru a imbina utilitatea cu design-ul. Trebuie doar sa stii sa le cauti si sa le alegi in functie de tinuta. Ca sa iti usuram munca, iti aratam noi cateva sugestii din care te poti inspira si crea tu mai departe alte idei.

1. Tinuta eleganta – pentru momentele in care vrei sa impresionezi printr-o astfel de tinuta, dar vrei in acelasi timp sa te simti lejer, poti alege sa porti un rucsac dama negru cu design clasic pe care il vei integra cu usurinta in tinuta.

Rucsacuri dama  - cum sa le porti in primavara 2018

2. Tinutele casual pot fi accesorizate fie cu esarfe in nuante asortate, fie cu o pereche de ochelari de soare pentru zilele insorite. Include pe post de geanta un rucsac simplu in nuanta potrivita tinutei.

Rucsacuri dama  - cum sa le porti in primavara 2018

3. Tinutele rock – atunci cand simti nevoia de negru complet sau de accesorii agresive, cele mai uzuale sunt tintele si lanturile metalice. Fie ca sunt aplicate la blugi, la ghete sau purtate ca si bratari sau cercei, tintele sunt piesele de rezistenta in astfel de tinute. Completeaza outfit-ul de rockerita cu un rucsac pe masura.

Rucsacuri dama  - cum sa le porti in primavara 2018

Noi ti-am dat doar cateva idei – de aici iti poti lasa tu imaginatia sa conceapa noi combinatii. Indrazneste! Incerca si vezi ce iese. 


1 apreciere


  • Dorina

    Tinutele propuse de voi arata super tare, puteti incerca sa mentineti o rubrica de propuneri… nu stiu, e doaar o idee


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.