Tips & tricks: cum schimbi singura flecurile de la pantofi dama in 5 minute

Tips & tricks: cum schimbi singura flecurile de la pantofi dama in 5 minute

Ca orice femeie, mai mult ca sigur detii in propria garderoba pantofi dama eleganti de care nu te poti desparti, indiferent ca acestia nu mai arata la fel ca in prima zi. Mai mult decat atat, probabil si tu ai avut de a face de-a lungul timpului cu o problema frecvent intalnita la pantofi dama cu toc: ruperea flecurilor sau tocirea lor. Daca ai face o vizita la un cizmar, acesta te-ar ajuta sa iti repari perechea favorita de pantofi dama cu toc, dar acest lucru te va costa bani si timp. Si in plus, de ce sa umbli pe drumuri cand iti poti rezolva problema singura, direct de la tine de acasa, in doar 5 minute? Tine cont de urmatorii pasi si cu ajutorul unor ustensile, pe care le ai cu siguranta acasa, iti poti repara pantofii mai usor ca niciodata.

In primul rand, pregateste un cleste, o pereche de flecuri noi si un ciocan. Iti suna a treaba de mester? Ei bine, nu iti face griji, caci in realitate toata operatiunea este „floare la ureche”. Foloseste pe post de flecuri noi chiar flecurile din cutia originala a pantofilor tai. Daca, din diverse motive, nu ai pastrat flecurile de rezerva pe care le-ai primit cand ai cumparat pantofii, poti folosi cu incredere si alte flecuri cu conditia ca acestea sa se potriveasca din punct de vedere al dimensiunii cu pantofii. Daca esti de fel mai precauta, atunci in mod clar ai pastrat flecurile de rezerva ale pantofilor tai.

Incepe operatiunea de schimbare a flecurilor utilizand un cleste si scotand flecurile vechi. Ar trebui sa desprinzi destul de usor flecurile, mai ales daca acestea sunt uzate. In caz contrar, roteste pantofii pe directia stanga-dreapta, timp in care tii flecurile stranse cu clestele pana acestea se desprind.

Daca ai ajuns in acest pas, atunci esti in directia cea buna! Ce a fost mai greu a trecut. Acum, introdu flecurile noi in locul celor uzate. Ia un ciocan si bate usor noile flecuri pana cand acestea se fixeaza in varfuri. Daca noile flecuri nu se aliniaza cum trebuie cu linia tocurilor, atunci roteste flecurile cu clestele pana cand gasesti pozitia ideala.

Prin urmare, urmeaza acesti pasi simpli si iti poti schimba flecurile pantofilor tai in doar 5 minute. Cu doar cateva trucuri, ii vei face pe cei din jurul tau sa creada ca pantofii tai sunt de fapt nou nouti. Nu iti ramane decat sa te bucuri de purtarea pantofilor tai preferati cat mai mult timp. Alege sa iti schimbi singura flecurile de la pantofi si vei economisi bani, timp si energie, deoarece nu va mai trebui sa te deplasezi pana la cizmar, asteptand ca acesta sa iti rezolve problema contra cost. Indiferent de brandul de pantofi pe care il porti, vin momente cand te vei confrunta si tu cu problema flecurilor, de aceea este bine sa stii dinainte cum sa gestionezi situatia rapid, in mod practic si sigur.


4 aprecieri


  • Catalina F.

    De pe adona mi-am luat prima pereche de pantofi ce a venit cu flecuri de rezerva, si tot aici am invatat sa le schimb. Multumesc!


  • Francesca

    Eu am vazut la mama mea, nu ii placeau deloc treburile mesteresti dar cand venea vorba de flecurile de la pantofi, era floare la ureche :))


  • Ioana

    chiar daca unii ar spune ca este munca de barbat sa folosesti astfel de ustensile, este bine ca si noi femeile sa avem habar de ele si sa le folosim la nevoie… interesant articolul, multumim pentru sfaturi


  • Andreea

    Ce tare, mereu pierdeam timp si bani la cizmar. Eu am luat de la voi pantofii June din link … https://www.adona.ro/collections/genti-office/products/pantofi-dama-june.html si am fost surprinsa ca au si flecuri de rezerva


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.