Top 3 modele de pantofi barbati in garderoba ta

Top 3 modele de pantofi barbati in garderoba ta

Ca orice barbat, ar trebui sa ai grija ce pantofi porti, acestia din urma fiind fundatia pe care stai zi de zi. O pereche de pantofi reprezinta o eticheta a stilului, de aceea indicat este sa alegi in mod potrivit incaltamintea cu care te prezinti in orice imprejurare. In mod cert, tendintele din industria de fashion se schimba de la an la an, insa dintre modelele de pantofi barbati, 3 dintre acestea s-au remarcat cel mai bine, ramanand in continuare un statement in materie de stil masculin. Pentru ca fiecare dintre aceste 3 modele de pantofi se poarta in mod specific in diverse contexte, afla in continuare cum sa fii mereu prezentabil purtandu-i corect in functie de ocazie.

Pantofii de tip Oxford

Acesti pantofi sunt cunoscuti mai mult sub denumirea de pantofi eleganti si fac parte dintre modelele cele mai clasice. Ii recunosti usor dupa perforatiile din bombeul pantofilor si dupa ochiurile apropiate ale sireturilor. Pantofii din aceasta categorie sunt destul de versatili in ceea ce priveste stililul, putand sa-i asortezi atat la costum, cat si la tinute smart casual, in desfasurarea activitatilor de birou, precum si la evenimente mai speciale. Totusi, pantofii de tip Oxford se preteaza cel mai bine la tinutele specifice intalnirilor formale.

Pantofii de tip Derby

Cea de-a doua categorie este formata din pantofii Derby, pantofi care se confunda adesea cu cei Oxford din prima categorie. Pentru a-i diferentia usor, urmareste distanta mare dintre gaurile pentru sireturi si coaserea materialului suplimentar necesar in prinderea acestora. Pantofii de tip Derby sunt preferati in special pentru comoditatea lor, fiind usor de incaltat. Pentru ca nu sunt la fel de eleganti precum pantofii Oxford, pantofii Derby ii poti purta cu incredere la ocazii mai putin formale: intalniri cu prietenii, iesiri in oras sau la sesiuni de cumparaturi in mall.

Pantofii de tip Loafers

A treia categorie de pantofi care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta sunt pantofii de tip Loafers. Acest model de pantofi ii identifici cel mai rapid, pentru ca nu au sireturi, fiind cunoscuti sub denumirea de mocasini. Pentru tinutele casual, pantofii de tip Loafers sunt ideali. Multumita modelului, pantofii de tip Loafers ii poti incalta si descalta rapid. De cele mai multe ori, sunt fabricati din piele intoarsa sau piele normala. Acestia au, de regula, insertii elastice pe lateral, lucru ce faciliteaza, de asemenea, curatarea cu usurinta a pantofilor. Pantofii identificati ca fiind Loafers reprezinta incaltamintea masculina obisnuita si informala, pe care o poti purta primavara si vara, in special in diferite activitati de petrecere a timpului liber, atunci cand te relaxezi cel mai mult.

Prin urmare, acestea sunt principalele 3 modele de pantofi barbati care trebuie sa existe musai in garderoba ta. Nu uita ca pantofii sunt primii care iti dezvaluie stilul personal. Ai nevoie doar de o doza mica de simt estetic si dorinta de a invata cum sa combini tinutele, astfel incat sa arati mereu impecabil in fata celor din jur.


5 aprecieri


  • Adrian

    Am ales si eu Thomas, chiar sunt un model foarte elegant la moda. Multumesc Dorin


  • Dorin

    Eu recomand pantofii Thomas de pe Adona, sunt foarte reusiti si de calitate daca se potrivesc si cu gustul tau


  • Adrian

    Eu pentru vara prefer mocasinii, dar am nevoie pentru o nunta de pantofi eleganti. Ce model sa aleg?


  • Tudor

    Modelul Oxford Plain Toe este cel mai “curat” pantof, având partea din față neornamentată. Poți purta cu încredere o astfel de pereche de pantofi de bărbați lăcuiți, mai ales la evenimente formale.


  • Catalin

    Mie imi plac pantofii de barbati simplii, intr-un stil mai sport dar tot pantofi eleganti. Au o denumire anume?


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.