Top 5 modele de portofele pentru barbati

Unul dintre accesoriile nelipsite oricarui barbat este portofelul. Fie ca ramane ascuns in buzunarul de la spate, la piept sau in servieta, un lucru este cert: alaturi de chei si de telefonul mobil, este obiectul fara de care nu pleaca de acasa.

Cautand cu atentie, poti gasi o gama foarte larga de portofele barbati grupate in functie de materialul din care sunt confectionate (piele naturala, inlocuitor piele sau un mix al acestora) si de culoare. Desi nu se poate vorbi tocmai despre trenduri in materie de portofele barbati, credem ca este important sa fii la curent cu cele mai potrivite modele pentru a fi sigura ca ii alegi preferatul.

1. Portofel barbati din piele naturala GPB557 - Negru

Top 5 modele de portofele pentru barbati

Cu un design elegant, dar practic, foarte bine compartimentat, acest portofel din piele naturala il va ajuta sa isi pastreze in ordine toate cardurile si notitele importante.

2. Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB376 - Coniac

Top 5 modele de portofele pentru barbati

Daca adora accesoriile de la brand-uri cunoscute, atunci acest portofel este alegerea perfecta. Culoarea este deosebita, dar usor de asortat, reprezentand o alternativa la clasicul negru.

3. Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB374 - Maro

Top 5 modele de portofele pentru barbati

Design-ul modern al acestui produs il va cuceri, cu siguranta, iar materialul de cea mai buna calitate te va asigura ca ai facut alegerea potrivita. 

4. Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB424-Negru

Top 5 modele de portofele pentru barbati

Confectionat din piele naturala, acest model este un accesoriu smart-casual, usor de asortat. Modelul subtire, bine compartimentat permite purtarea in buzunarul sacoului sau al pantalonilor fara a da un aspect neplacut.

5. Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB373 - Negru/ Maro

Top 5 modele de portofele pentru barbati

Acest model este disponibil in doua variante: negru sau maro, ramane doar sa iti alegi culoarea preferata. Design-ul sau dosebit de elegant si masculin iti va aduce numai laude.

Indiferent de produsul pe care l-ai ales, stii ca livrarea este gratuita pe adona.ro!


4 aprecieri


  • Sorin

    Au aparut acum multe modele noi la Adona. Chiar sunt portofele de calitate. Eu am cumparat GPB424 si sunt foarte multumit de calitate si aspect


  • Tudor

    Da partial… de acord. Primul meu portofel l-am primit la 8 ani, si după 8 ani inca se mai putea folosi. Nu am simtit nevoie sa schimb la 2 ani dar a contat ca era de brand


  • Viorel

    Mi se pare normal sa schimbi portofelul la maxim 2 ani. Dar orice barbat care se respecta cred ca alege ceva de firma. Eu mereu am mers pe Pierre Cardin si cand deja trecuse ceva timp si ma plictisisem portofelul era in stare foarte buna, ca nou. Asta inseamna calitate


  • Andreea

    Aveti o multime de modele super tari. Voi plasa in curand si eu o comanda


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.