Cele mai practice cadouri pentru femei

Se spune ca femile sunt greu de multumit, mai ales cand vine vorba de cadouri, insa analizand putin situatia, am ajuns la concluzia ca ceea ce este de fapt greu, este sa gasesti un cadou practic pentru ele. Aceasta este cheie succesului pentru cele mai bune idei cadouri femei.

Pentru ca ne preocupa aspectele legate de moda, dar si pentru a veni in ajutorul tau, daca te afli in dificultate si nu stii ce cadouri pentru femei sa alegi, iti lasam mai jos cateva “pachete” complexe pe care le poti oferi in dar cu toata increderea.

1. Setul “Office”

Cele mai practice cadouri pentru femei

Femeile corporatiste sau cele ce adopta un stil elegant pe parcursul saptamanii vor aprecia un cadou ce contine piese elegante, dar practice. Noi iti recomandam o geanta incapatore, alaturi de un portofel de piele elegant, un parfum de calitate (cu un miros pe care sti ca il adora) si un bughet imens de cele mai frumoase flori. Nu e musai sa le pui pe toate intr-o cutie, ci mai degraba intr-o punga eleganta de cadou.

2. Setul “Extravagant”

Cele mai practice cadouri pentru femei

Prietena, iubita sau sora ta are un stil extravagant, nonconformist? Atunci setul de mai jos este alegerea ideala. Dintre toate ideile de cadouri femei, piesele unice, diferite, in nuante indraznete ii vor fi pe plac cu siguranta. Geanta Beatrice cu imprimeu deosebit, alaturi de un ceas ce iese in evidenta atat prin culoarea curelei, dar si prin marimea cadranului, pot fi o combinatie foarte buna. Nu uita de nelipsitul buchet de flori impresionant.

3. Setul “Shy”

Cele mai practice cadouri pentru femei

Femeile timide sau retrase, cu un stil minimalist si simplist, nu tin neaparat sa primesca cele mai opulente cadouri. Tu, ca prietena a ei, vei simti totusi nevoie sa o impresionezi cu un cadou pe masura. In cazul acesta, expertii nostrii in styling recomanda piese finute, delicate, care nu ies foarte mult in evidenta. De exemplu, geanta Rona cu un design simplu si elegant, alaturi de cateva bijuterii de argint minimaliste si un buchet de flori in culori pastelate, va fi cu siguranta pe placul ei.

In functie de personalitatea prietenei tale, te poti ghida dupa piese care sa o reprezinte si care sa ii fie de folos. Ca sa iti fie usor sa alegi daruri pentru persoanele dragi, doua sfaturi iti recomandam sa urmezi:

1. florile sunt partea din cadou care nu trebuie sa lipseasca niciodata;

2. orice cadou, indiferent din ce este “compus” trebuie facut cu tot sufletul.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.