Cum sa porti orice pereche de ghete dama cu stil

Cum sa porti orice pereche de ghete dama cu stil

Iarna se accentueaza pe zi ce trece, iar sezonul de ghete a revenit. Fara indoiala, frigul poate fi uneori in dezavantajul tau atunci cand te prinde pe nepregatite. Deci, este bine sa te poti baza pe garderoba ta atunci cand iesi din casa. Ca oricare femeie, cu siguranta ca ai in dressingul tau cel putin o pereche de ghete de iarna dama, acestea din urma fiind incaltari destul de versatile si ideale pentru a face fata capriciilor vremii. Totusi, chiar daca fata de alte tipuri de incaltaminte ghetele sunt mai permisive in privinta stilului, exista situatii in care poti gafa atunci cand le porti. De aceea in articolul de fata vei afla cum sa porti orice pereche de ghete dama fara sa dai gres.

Ghetele si pantalonii

Daca esti adepta unui stil casual si iti place sa te imbraci in pantaloni, atunci esti norocoasa. Ghetele merg in combinatie cu aproape orice tip de pantaloni si, mai mult de atat, sunt avantajoase pentru ca iti acopera foarte bine gleznele picioarelor si te feresc de frig. In cazul in care obisnuiesti sa porti ghetele peste pantaloni, atunci va trebui sa te asiguri ca pantalonii sunt suficient de stransi pe picior astfel incat sa nu creeze un efect neplacut de balon. Ai libertatea sa fii foarte creativa si indrazneata accesorizand ghetele cu pantalonii. Un pont in acest sens ar fi sa introduci in outfit-ul tau sosetele inalte pentru un plus de stil. Opteaza, insa, pentru o pereche de ciorapi de culoare neutra pentru a evita sa atragi prea multa atentie in acea zona.

Cum sa porti orice pereche de ghete dama cu stil

Ghetele si fustele

Daca iti place sa fii eleganta si porti adesea fuste atunci trebuie sa stii ca acestea impreuna cu ghetele, fie ele plate sau cu toc, pot fi o combinatie reusita. Cel mai bine, ghetele se potrivesc cu fustele lungi, peste genunchi, care lasa la vedere glezna piciorului. Un exemplu de outfit stylish pentru care poti opta in acest sezon ar fi ghetele negre cu piele intoarsa asortate cu o fusta din catifea si un pulover masiv sau o jacheta pufoasa in culori intense, look-ul perfect petrecerilor informale sau iesirilor in oras.

Cum sa porti orice pereche de ghete dama cu stil

Evita sa porti cu ghete

  • Pantalonii si colantii taiati
  • Fustele de tip creion
  • Pantalonii scurti si pantalonii de tip 3 sferturi

Ghetele sunt preferatele sezonului rece tocmai pentru ca sunt usor de adaptat tinutelor. Tine cont de cateva aspecte si poti purta ghetele fara griji in orice situatie. Alegerea este in mainile tale, dar nu uita ca cel mai important lucru este ca tu sa te simti mereu confortabila.


4 aprecieri


  • Diana

    Cum sunt ghetele Caroline


  • Ana

    Am vazut ghete foarte interesante aici la Adona. Eu am cumparat Ghete dama Caroline


  • Maria

    Da…ieri au fost 10 grade la Timisoara. Am si comandat ghete


  • Diana

    Anul asta vine frigul mai repede … cred ca e binevenit articolul


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.