De ce iubesc femeile accesoriile din piele naturala?

Dintre toate materialele din care se pot realiza gentile, se pare ca pielea naturala este preferata doamnelor si domnisoarelor.

Printre motivele pentru care femeile aleg genti piele naturala in ciuda gentilor din alte materiale, pe locul intai se afla durabilitatea si rezistenta pielii. De obicei femeile prefera o geanta piele naturala datorita calitatii si a faptului ca o pot purta pentru mai mult timp. Datorita rezistentei in timp si a flexibilitatii, pielea naturala este materialul prefetat de marii designeri, nu doar pentru confectionarea gentilor, ci si a altor accesorii sau obiecte vestimentare cum ar fi portofele, incaltaminte, bratari, curele, huse de laptop etc.

Un alt motiv pentru care pielea naturala femeile iubesc pielea naturala este pentru ca, odata cu timpul, aceasta devine mai frumoasa. Ce inseamna asta? Daca este sa o spunem altfel, atunci am spune ca, de exemplu, o geanta piele naturala “imbatraneste frumos”. Aici ne referim la aspectul vintage pe care il capata pielea odata cu trecerea timpului. Zgarieturile, petele adauga personalitate gentii, spunand poate o “poveste” frumoasa despre purtator. Aceste caracteristici nu se vor regasi niciodata intr-o geanta din piele sintetica sau alt material textil, caci pur si simplu se vor uza mult prea devreme.

Pielea naturala este flexibila si de aceea femeile, mai ales cele care transport multe lucruri in geanta, sunt adeptele acestui material. De ce? Pentru ca pielea naturala face fata cu brio agitatiei zilnice, devenind moale si maleabila cu timpul. Aceasta prorietate are avantajul major de permite femeilor sa poarte mai multe obiecte diverse in geanta pentru ca aceasta se va mula dupa volum.

Este adevarat ca multe persoane cred ca pielea naturala este anosta pentru ca se gaseste pe piata doar in culori standard cum ar fi negru sau maro. Astazi insa, aceasta poate raspunde si exigentelor celor mai infocate fashioniste. Adevarul este ca acesoriile din piele naturala pot fi extrem de versatile, regasindu-se in nuante multiple, sub forme multiple si cu aspect deosebit si variat.


1 apreciere


  • Melania

    Interesanta expresia o geanta piele naturala “imbatraneste frumos”, totusi trebuie sa recunosc ca nu pot purta mult timp aceeasi geanta. Imi place sa le schimb des si as accepta si pielea ecologica tocmai pentru a imi permite sa le schimb mai des.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.