Despre vacante si bagaje. Cum alegi gentile de voiaj potrivite

Iubim verile si iernile pentru peisaje, pentru sporturile pe care le putem practica, pentru gusturile alimentelor sezoniere. Recunoastem insa ca iubim verile si iernile mai ales pentru concediile la care visam in timpul multor luni de munca.  Despre vacante si bagaje. Cum alegi gentile de voiaj potrivite

Unele dintre noi obisnuiesc sa isi stabileasca vacantele cu multa vreme inainte. Alte femei sunt spontane si prefera ofertele de moment, fie ca inseamna un zbor last minute, fie ca spun da unui grup de prieteni si pleaca intr-un voiaj-maraton. Din orice categorie ai face tu parte, probabil ca ai intotdeauna nevoie de o geanta de calatorie incapatoare, rezistenta si usor de transportat.

Colectia de genti voiaj Adona reuneste modele diferite, pentru ca noi suntem diferite. Categoria cuprinde trolere, genti de mana sau genti care pot fi transportate in doua feluri, adica si, si. Sami este o geanta de calatorii din piele ecologica, eleganta si feminina, si ti se va potrivi daca preferi un stil mai sobru, mai pretios.

Despre vacante si bagaje. Cum alegi gentile de voiaj potrivite                                                                             Geanta voiaj Reese

Buline, a spus cineva buline? Reese este o frumusete polka dots usor de transportat, foarte incapatoare si rezistenta. Combinatia de nonculori negru-alb n-o sa te faca sa ai emotii cand vine vorba de asortat la… portbagajul masini, poate?! 

Despre vacante si bagaje. Cum alegi gentile de voiaj potrivite

                                                                             Geanta voiaj Sasha

Daca esti genul casual sport, s-ar putea sa iti legi pe vecie vacantele de geanta de voiaj Sasha. Este, pe cat de simpla, pe atat de fashion. Si, da, iti vor incapea toate lucrurile de care si – mai ales – cele de care nu ai nevoie (ahahaha!) in vacanta.

Despre vacante si bagaje. Cum alegi gentile de voiaj potrivite

                                                                              Geanta de voiaj Sabine

Saaaaau, geanta ta de voiaj poate fi foarte energica. Sabine este unul dintre modelele cu imprimeuri pe care le gasesti la Adona. Daca nu iti plac fluturii sau mai ai deja printul asta in garderoba, poti opta pentru flori, caluti, ursuleti sau alte variante si culori, pe care le poti descoperi in categoria genti voiaj.


1 apreciere


  • Marius

    Imi plac foarte mult gentile organizatoare de voiaj noi de pe site-ul Adona. Devon am cumparat si e practic


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.