Miss Beauty

Intre romance si frumusete se pune atat de des semnul egal. Nu ne laudam singure, nu ne lauda barbatii din Romania, ne lauda o lume intreaga si o certifica premiile pe care modelel noastre le castiga la competitiile mondiale. Iar femeile frumoase poarta posete dama frumoase, nu?

geanta cu premiu

A doua cea mai frumoasa femeie din lume nu a ajuns cunoscuta abia in 2016, insa. Eliza este un model apreciat in Cluj Napoca. In 2015 a reprezentat Romania in Polonia, dupa ce a primit titlul de Miss Supranational Romania. Ea este membra a agentiei de modeling Euromodels, infiintata si manageriata de Lili Mihacea.

miss beauty cu geanta adona

Eliza Ancau poarta genti dama Adona din anul 2014. Ea a obisnuieste sa aleaga modele de genti simple, pentru ca simplitatea este unul dintre atuurile pe care mizeaza si care i-au adus succesul.

miss beauty cu geanta adona

Fiind o mare iubitoare de posete de orice dimensiune, Eliza isi poarta tinutele la competitii in genti voiaj Adona. Ultima aleasa de ea este o geanta troler, usoara, rezistenta si practica.

 

Ii tinem pumnii stransi Elizei la urmatoarele concursuri de frumusete si ii spunem inca o data felicitari pentru rezultatele de pana acum!