Portofele dama - un must have in toate sezoanele

Cand ne gandim la categoria portofel dama ne dam seama ca a devenit un accesoriu indispensabil pentru orice doamna si domnisoara. Un portofel de dama este prezent in geanta majoritatii femeilor si trebuie sa fie unul care sa impresioneze prin aspectul sau, fiind in acelasi timp practic. 
Portofele dama - un must have in toate sezoanele
Ca si in cazul gentilor, portofelele de dama sunt accesorii importante, in functie de care, in nenumarate randuri, vei fi etichetata, asa ca nu te multumi cu putin si opteaza pentru un portofel de calitate, fara sa neglijezi partea estetica. 
Portofele dama - un must have in toate sezoanele
Poti opta pentru un portofel clasic, din piele naturala, sau pentru unul original, confectionat din cele mai bune materiale, in diferite modele. Ambele alegeri sunt bune, fiecare model potrivindu-se unor tipologii diferite de femei. Pentru a se mula pe cat mai multe evenimente, este recomandata categoria portofele dama piele. Cele negre sunt clasice, la fel ca si cele bej, in schimb poti opta si pentru portofele dama rosii, albastre, sau in orice alta culoare puternica. Pentru ca nu trebuie sa-i ignoram utilitatea, un portofel de calitate este cel care are cel putin doua compartimente. Cele mai recomandate modele de portofele dama sunt cele care ofera compartimente speciale pentru carduri, monezi, acte si carti de vizita. De asemenea, in cazul portofelelor de dama marimea conteaza, ideal fiind sa-ti achizitionezi un portofel cat mai incapator. 
Portofele dama - un must have in toate sezoanele
De ce ar trebui sa alegem un portofele din piele naturala? Pentru ca sunt mai rezistente, sunt elegante, sunt moi si usor de intretinut, au un grad de flexibilitate mai mare, astfel incat pot incapea mai multe bancnote si carduri in ele si mai ales, se adapteaza foarte usor mai multor tipuri de tinute.

4 aprecieri


  • Pontiu Cristina

    Imi place portofelul visiniu din poza, sper sa il gasesc pe site!


  • Andreea

    Woow! Simple si elegante, si preturile de pe site… o sa revin pe adona!


  • Paula N

    Am ramas impresionata de calitatea produselor de pe site! Tocmai mi-am comndat inca un portofel :)))


  • Adina

    Eu mi-am ales un portofel clasic din piele ca sa il pot asorta usor cu mai multe tinute! Bineinteles ca am si cateva variante mai exotice, dar pentru zilele de rand e suficient


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.