De ce vor femeile portofele incapatoare

Barbatii poarta portofel pentru bani, carduri si prezervative. Femeile pot inghesui in portmoneu jumatate din geanta, daca e nevoie. Daca esti femeie, stii la ce ne referim. Daca esti barbat, dam din casa. Astazi divulgam numele celor mai des intalnite lucruri intr-un portofel dama si de ce vor femeile sa aiba portofele cat mai incapatoare.

De ce vor femeile portofele incapatoare

⦁ Bani si buletin. Da, au si alte lucruri in plus, despre care vom vorbi mai jos, dar femeile folosesc portofelul si pentru obiectele obisnuite, la care te-ai astepta sa le poarte la ele.
⦁ Vouchere cadou si carduri de fidelitate. Poate multi cred in cliseul „femeie cheltuie non-stop”, dar cine cunoaste cu adevarat femeie va stii ca ar da orice ca sa obtina un discount la accesoriul preferat sau sa cumpere o geanta si sa beneficieze de un portofel inclus in pret, ca tot vorbeam de portofele dama.
⦁ Un pix si un carnetel. Exista unele modele portofele dama piele naturala sau ecologica mai mari, in care pot fi ascunse instrumente cu care poti sa isi ia cateva notite, cand ai nevoie. Chiar daca va schimba geanta, purtatoarea se asigura ca va avea cu ce si pe ce sa noteze ce are nevoie.
⦁ Pastile. Un antiinflamator sau un antispastic oricand binevenit. O migrena sau dismenoreea pune adesea la incercare orice femeie. Sau sa nu mai vorbim de colegii de birou sau o prietena care poate intreba oricand „ai o pastila?”. Un portofel incapator le va face loc si medicamentelor.
⦁ Un ruj. Poate nu vei avea timpul si spatiul necesare sa isi improspateze intreg machiajul, dar un lipstick sau un gloss ii sunt de mare ajutor unei femei. Si, da, de mult eori locul lui e in portofel, care e mai usor de subtilizat in drumul spre toaleta unui restaurant decat toata geanta.


4 aprecieri


  • Alexandra

    Ce modele noi de portofele incapatoare ati cumparat?


  • Cristi

    Serios? Nu m-as fi gandit ca o femeie are un ruj in portofel. Eu am ales de la Adona pentru prietena mea un portofel destul de mare si a fost foarte multumita.


  • Mihaela

    Foarte adevarat!! Hahaha :)))


  • Catalina

    Ce bine ati punctat. Noi, femeile mereu caram dupa noi tot felul de lucruri, iar pentru cine credea ca in portofel se gasesc doar bani si carduri… niciodata nu vom reusi sa ne limitam la atat


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.