Top 3 idei de cadouri selectionate din oferta Adona in 2018

V-am mai spus noi si cu alta ocazie ca tot ceea ce intreprindem la Adona.ro este exclusiv o urmare a feedback-ului comunitatii noastre de clienti. Adica al vostru. Categoria Potrivit pentru cadou este unul dintre cele mai elocvente exemple. Voi ne-ati cerut idei de cadouri, noi am creat o categorie noua dedicata!Top 3 idei de cadouri selectionate din oferta Adona in 2018

Conform statisticilor echipei de Vanzari Adona, gusturile clientilor nostri la inceput de 2017 nu s-au schimbat fata de anul trecut. Fie ca vorbim despre cadouri femei sau despre cadouri barbati, am identificat un top 3 al accesoriilor care sunt comandate din categoria Potrivit pentru cadou.

  1. Portofelele din piele naturala Pierre Cardin. In ultimii ani, calitatea si designul simplu, practic, ergonomic al portofelelor din piele naturala produse de brandul frantuzesc le-a pozitionat in topul preferintelor romanilor care cumpara un portofel la un pret mediu. Adona a sesizat aceasta tendinta a pietei, asa ca ne asiguram ca oferim clientilor nostri modele actuale de portofele rezistente si estetice.

  1. Ceasurile Gino Rossi. Impartite in categoriile ceasuri dama si ceasuri barbati, alaturi de alte branduri, marca de ceasuri de lux la preturi accesibile a fost adusa in Romania in exclusivitate de Adona. Diversitatea de stiluri pe care o au modelele de ceasuri Gino Rossi reprezinta o sursa grozava pentru un cadou pe care sa il oferi cuiva drag.

  1. Seturile cadou. Pentru ca o parte considerabila dintre clientii nostri fideli au cerut mai mult, am construit seturi cadou pentru femei si barbati. Aceste cadouri contin, de exemplu, un portofel si un pix pentru ea sau un portofel si o curea pentru el. Pe site, in categoria Potrivit pentru cadou, vei putea descoperi toate variantele disponibile in acest moment.

Gentile plic sau curelele din piele pentru barbati, sunt, de asemenea, variante potrivite pentru cadou. Daca esti familiarizat/a cu site-ul nostru sau chiar daca il descoperi acum, te sfatuim sa nu te lasi limitat/a de categoria dedicate cadourilor. Tu il cunosti cel mai bine pe sarbatorit sau pe cel pe care vrei sa il surprinzi, asa ca utilitatea, de exemplu, poate fi un bun indicator de care sa tii cont cand alegi un cadou. Daca stii despre aceasta persoana ca iubeste calatoriile, ai putea sa ii oferi in dar o geanta voiaj. Cum ti se pare ideea?


3 aprecieri


  • Iulia

    Seturile de cadouri de obicei nu sunt cine stie ce dar pe Adona sunt elegante si potrivite pentru un cadou!


  • Sofia

    Cand cauti idei cadouri sa gasesti un produs dedicat e exact ce vrei! I-am facut cadou iubitului meu un pachet de la voi, a fost super incantat!


  • Aida

    Nu stiam ca aveti produse de oferit cadou, se vede ca nu am fost atenta…


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.