Asortarea incaltamintei cu pantaloni de dama și barbatesti - Sfaturi pentru tinute reusite!

Moda este relativa, in functie de preferintele fiecarei persoane in parte, insa daca esti pasionat de acest domeniu si iti place sa fii mereu imbracat dupa ultimele tendinte, tine cont de cateva sfaturi pentru a intoarce toate privirile. Asortarea hainelor cu incaltamintea este o misiune destul de grea uneori, insa daca stii sa iti alegi piesele ce ti se potrivesc, nu vei da gres.

Cuprins: 

  1. Asortare incaltamintei cu pantaloni de dama- în functie de tipul de incaltaminte 

1.1 Sandale cu pantaloni lungi

1.2 Pantofi pentru pantaloni 

1.3.Pantaloni cu cizme

1.4. Ghete cu pantaloni 

  1. Asortare incaltamintei cu pantaloni de dama- în functie de tipul de pantaloni

2.1. Ghete cu pantaloni de trening- cum sa ii asortezi?

2.2. Pantaloni din piele cu cizme lungi- este o alegere potrivita?

  1. Asortare incaltamintei cu pantaloni barbatesti

3.1. Pantofi cu pantaloni scurti

3.2. Cizme cu blugi - de ce este de evitat aceasta alegere

1. Asortare incaltamintei cu pantaloni de femei- în functie de tipul de incaltaminte

   Pentru o femeie este extrem de important ca la fiecare aparitie sa fie deosebita si bine imbracata. Cand vine vorba despre asortarea incaltamintei cu pantalonii, doamnele au alegeri diverse pentru care pot opta, fiind disponibila o gama variata de piese pe care le pot purta. Nu toate combinatiile sunt fericite, insa daca tii cont de cateva sfaturi, cu siguranta vei știi ce decizii sa iei în momentul în care iti compui o tinuta. Este necesar sa stii cum sa asortezi pantalonii în functie de tipul de incaltaminte ales.

1.1 Sandale cu pantaloni lungi

Sandalele sunt un must-have în garderoba ta, deoarece pot fi purtate în foarte multe tinute și în diverse ocazii. Acestea se pot asorta extrem de bine cu pantaloni lungi, atata timp cat știi cum sa iti alegi piesele, astfel incat ele sa fie complementare. Sandalele de dama se potrivesc foarte bine cu jeansi, daca aceastea sunt cu platforme, deoarece iti ofera senzatia de continuitate.

Daca preferi stilul mai elegant, poti opta pentru sandale cu talpa joasa sau cu toc, pe care sa le asortezi cu pantaloni de stofa sau in.

1.2 Pantofi pentru pantaloni

Aceasta este una dintre cele mai intalnite si indragite combinatii, datorita flexibilitatii de care te bucuri. Opteaza cu incredere pentru pantofi de dama cu pantaloni, ori de cate ori ai nevoie de un outfit interesant. 

Alege sa asortezi o pereche de pantofi sport de dama cu o pereche de jeansi, ce iti vor da un aer tineresc si perfect pentru o iesire in oras cu prietenii.

Opteaza pentru o pereche de pantofi cu toc, alaturi de o pereche de pantaloni lungi, stransi pe picior. Pantofii cu toc pot fi asortati si cu blugi, insa ai grija sa alegi unii skinny.

1.3.Pantaloni cu cizme 

Cizmele sunt un articol extrem de indragit in sezonul rece, iar cand vine vorba despre asortarea lor cu pantalonii, ai destule variante care sa te puna in evidenta. Cizmele de dama se pot purta atat la tinute elegante, cat si la tinute casual, in functie de evenimentul la care vei participa. Cele mai multe doamne aleg sa poarte fuste sau rochii, deoarece in felul acesta, este foarte usor sa compui o tinuta. Daca iti place insa sa iesi din tipare, alege sa porti cizme cu jeansi skinny sau cu pantaloni clasici. 

1.4. Ghete cu pantaloni

Ghetele de dama sunt printre cele mai interesante piese de incaltaminte, intrucat, indiferent cu ce alegi sa le porti, vei arata cool. Acestea se pot asorta perfect cu blugi, colanti sau cu pantaloni clasici.

Aici poti alege orice fel de jeansi, de la skinny pana la mom fit.

2. Asortare incaltamintei cu pantaloni de femei- în functie de tipul de pantaloni

Daca iti doresti neaparat sa porti anumite piese vestimentare in jurul carora sa construiesti intreaga tinuta, oare cum procedezi? Exista o multime de tipuri de pantaloni, asa ca ai posibilitatea de a alege ceea ce ti se potriveste tie cel mai bine.

2.1. Ghete cu pantaloni de trening- cum sa ii asortezi?

Pantalonii de trening sunt o piesa vestimentara dificil de purtat la alte tinute in afara celor sport. Iti trebuie curaj si asumare sa poti sa te mandresti cu o tinuta casual compusa din ghete si pantaloni de trening. Pentru a avea un outfit casual, alege pantaloni largi, cu tur. Alege o pereche de ghete de dama cu sireturi si neaparat trebuie sa optezi pentru elemente surpriza, precum o geaca de piele sau un pulover supradimensionat. Nu accesoriza excesiv tinuta, alege o pereche fina de cercei si o borseta. 

 2.2. Pantaloni din piele cu cizme lungi- este o alegere potrivita?

Pantalonii din piele au fost mult timp blamati pentru ca ar fi total nepotriviti pentru tinutele de zi cu zi, insa in ultimul timp, acestia au devenit printre preferatii doamnelor. Cel mai bun outfit pe care il poti construi cu acestia este cel cu cizme de dama lungi, negre, o camasa alba sau un pulover. Daca vrei sa iesi in evidenta, opteaza pentru o tinuta all black, un machiaj de zi si o coafura lejera.

 3. Asortare incaltamintei cu pantaloni barbatesti

Barbatii au un simt al modei aparte. La ei mereu pare ca nu se straduiesc foarte mult sa isi comuna o tinuta, insa mereu arata bine. Domnilor le este mai usor sa isi asorteze incaltamintea cu pantalonii, intrucat ei nu dispun de o paleta atat de larga de variante. Care este totusi cea mai fericita alegere vestimentara?

3.1. Pantofi cu pantaloni scurti

Foarte multi barbati recurg la acesta varianta, intrucat isi doresc sa fie atat eleganti, cat si casual, in acelasi timp. Pantalonii scurti sunt foarte comozi si cool, in timp ce pantofii barbatesti vin in completarea acestei tinute, omogenizand-o.  Alege niste pantofi simpli, cu sireturi.

3.2. Cizme cu blugi - de ce este de evitat aceasta alegere

Blugii se pot asorta cu aproape orice, insa, in cazul domnilor, alaturarea lor cu o pereche de cizme, nu este tocmai benefica. Barbatii nu isi pot lua cizmele peste blugi, astfel ca daca ar opta pentru acest tip de incaltaminte, ar fi foarte incomode. Alege in schimb o pereche de ghete de barbati cu care sigur nu vei da gres. Acestea sunt si foarte comode, potrivindu-se perfect cu o geaca de piele sau de blugi. 

Asadar, in construirea unei tinute, tine cont de cateva sfaturi pentru a putea sa asortezi in mod corespunzator incaltamintea cu hainele. Cu ajutorul acestora, vei avea mereu un look fresh si vei intoarce toate privirile!

Surse foto: Pexels.com

Adona.ro


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.