Geanta bebelusului - o necesitate pentru parinti?

Geanta bebelusului reprezinta un ajutor de nadejde si unul dintre cele mai utilizate articole pentru bebelusi, datorita utilitatii acestuia. Fiecare mama stie ca nu trebuie sa-i lipseasca, in permanenta, o serie de obiecte care vor asigura bunastarea bebelusului cat timp lipseste de acasa. Astfel, spatiul incapator din geanta bebelusului este exact ceea ce are nevoie. Vei afla in continuare care sunt avantajele care vin odata cu achizitionarea unei genti a bebelusului și cum sa o alegi pe cea potrivita, in functie de nevoile tale

Cuprins:

  1. De ce ai nevoie de o geanta a bebelusului?
  2. Ce contine geanta bebelusului?
  3. Cum alegi cea mai potrivita pentru bebelus?

1. De ce ai nevoie de o geanta a bebelusului?

Pentru cel putin primii doi ani din viata bebelusului, ai nevoie de o geanta in care sa poti transporta toate lucrurile necesare pentru ingrijirea lui: scutece, servetele, haine sau jucarii. Gentile multifunctionale pentru mamici au caracteristici speciale, care le fac mult mai utile, spre deosebire de gentile obisnuite. Acestea sunt concepute pentru a avea loc suficient pentru toate obiectele bebelusului, dar si pentru obiectele personale, cum ar fi portofel, telefon sau chei.

Gentile bebelusilor dispun si de buzunare exterioare, care asigura accesul usor si rapid la biberon sau servetele. Totodata, majoritatea dispun de curele suficient de lungi, astfel incat sa le poti purta in spate - aspect de luat in considerare, deoarece cu un copil, cel mai probabil vei avea nevoie de ambele maini libere. Geanta bebelusului este necesara in momentul in care iti doresti sa pastrezi totul organizat si sa eviti stresul inutil cauzat de nevoia de un lucru urgent pe care nu reusesti sa-l gasesti. 

Caracteristicile gentii bebelusului:

  • ai o multime de spatiu in care poti depozita lucrurile necesare;
  • este conceputa astfel incat sa nu se piarda nimic sau sa fie greu de gasit;
  • dispui de spatiu special pentru obiectele personale - portofel, chei, telefon;
  • este usor de curatat, un aspect important, avand in vedere faptul ca vei depozita inevitabil si lucruri murdare;
  • are caracter ergonomic, fiind confortabil de transportat - poate fi purtata peste umar sau ca rucsac;
  • designurile actuale arata stylish si le poti asorta cu tinuta pe care o porti.

3. Ce contine geanta bebelusului?

In geanta bebelusului poti depozita o multime de lucruri de care, inevitabil, vei avea nevoie odata ce parasesti casa. Nu-ti doresti sa-l vezi pe copilul tau agitat, plangand si nici pe tine stresata sau ingrijorata, asa ca te vei asigura ca vei avea toate aceste lucruri cu tine:

  • scutece;
  • crema/ unguent pentru bebelusi;
  • biberon;
  • servetele pentru bebelusi si dezinfectant pentru maini;
  • haine de schimb;
  • o patura usoara;
  • suzeta;
  • cateva jucarii;
  • gustari;
  • protectie solara

4. Cum alegi geanta cea mai potrivita pentru bebelus?

Atunci cand alegi geanta pentru a transporta lucrurile bebelusului tau, trebuie sa iei in considerare confortul. Chiar daca preferi un rucsac sau o geanta de umar, te vei asigura, in primul rand, ca este usor de purtat. De obicei, curelele mai groase ofera mai mult confort. Totodata, fii atenta sa se potriveasca tipului tau de corp. Daca esti scunda, atunci o geanta foarte mare n-ar fi alegerea ideala.

Marimea gentii este un alt aspect important. Ia in considerare varsta bebelusului, cati copii ai, cate lucruri va trebui sa depozitezi si perioada in care vei fi plecata de acasa. Asa ca, incearca sa alegi una destul de incapatoare dar nici foarte mare, astfel incat sa fie greu de transportat.

Nu in ultimul rand, geanta multifunctionala pentru mamici trebuie sa fie compartimentata, asadar, sa aiba multe buzunare. Acestea fac ca totul sa fie foarte bine organizat. Majoritatea lucrurilor bebelusului sunt minuscule, asta inseamna ca ai nevoie de spatii speciale, pentru a nu le cauta foarte mult. Totodata, structura compartimentata ajuta la separarea lucrurilor murdare de cele curate. 

In concluzie, geanta bebelusului este ideala pentru a transporta toate lucrurile de care are nevoie copilul tau, intr-un mod organizat, dar si confortabil. Aceasta dispune de o serie de caracteristici si avantaje care te pot convinge ca este lucrul de care ai nevoie pentru copilul tau, in primii ani de viata. Gandeste-te la stilul tau de viata, la nevoile tale, la modul in care ai de gand sa folosesti geanta si te vei hotari cu usurinta asupra celei potrivite. 

Sursa: pexels.com, shutterstock.com, adona.ro


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.