Stil si eleganta: GHID COMPLET care te va ajuta sa ai rafinament si sa fii mereu la moda

Stil si eleganta: GHID COMPLET care te va ajuta sa ai rafinament si sa fii mereu la moda

Moda a fost, este si va fi mereu un punct de interes pentru femei si nu numai. Cu siguranta iti doresti sa arati bine ori de cate ori iesi din casa, atunci cand mergi la birou sau, pur si simplu, cand stai in parc cu prietenii. Stilul in care te imbraci ajuta la definirea ta si iti realizeaza o imagine in societate. In functie de ceea ce iti doresti sa obtii si de directia in care vrei sa se indrepte aparentele, poti schimba anumite lucruri. Daca ti-ar placea sa stii mai multe despre eleganta si stil, citeste in continuare acest articol!

Cuprins

  1.       Lucruri importante despre eleganta si stil
  2.       Lectii de stil si eleganta
  3.       Piese vestimentare care emana stil, eleganta si rafinament

1. Lucruri importante despre eleganta si stil

Daca esti o persoana careia ii place sa se imbrace elegant si sa poarte doar tinute de acest gen, atunci este clar ca vrei sa iti formezi o imagine in aceasta directie. Uneori, hainele office pot deveni plictisitoare, asa ca cel mai bine este ca, din cand in cand, sa mai faci cateva schimbari in garderoba ta. 

In functie de preferintele tale, poti adauga articole vestimentare diferite fata de ce ai purta in mod normal, sau pur si simplu sa incepi sa porti si alte culori fata de cele obisnuite. De exemplu, daca in mod normal alegi hainele in culori de genul visiniu, albastru, gri, negru si alb, atunci poate ar fi o idee excelenta sa incepi sa porti si culori mai deschise, care sa iti invioreze outfitul.

Pastreaza elementele elegante ale outfitului tau si ofera-i tu un plus de stil adaugand diverse accesorii si detalii. De exemplu, un detaliu important de care trebuie sa tii cont este parfumul pe care il porti. Acesta trebuie sa se potriveasca pielii tale si sa fie discret, aplicat doar la baza urechii si, eventual, la incheietura mainii. Un parfum prea puternic, in cantitati prea mari, poate deranja persoanele de langa tine si te poate pune in situatii jenante.

2. Lectii de stil si eleganta

Este usor sa te imbraci elegant, insa nu la fel de usor sa fii stilata si rafinata. Un lucru important atunci cand vine vorba despre acest aspect este felul in care te comporti si vorbesti cu cei din jurul tau. Nu doar hainele ajuta la realizarea imaginii tale in societate, ci mai mult felul in care tu te afisezi. Postura pe care o adopti este importanta, deoarece spune multe despre tine. Tine spatele drept, fii relaxata si nu uita sa ai mereu zambetul la tine!

Bunele maniere au un rol foarte important. De exemplu, este mai bine sa asculti si sa actionezi, decat sa iei decizii rapide si sa raspunzi ghidata de impulsuri. Incearca sa fii cat mai rezervata, sa te exprimi corect si pe un ton prietenos, iar subiectele pe care le abordezi in comunicare sa nu incalce principiile unei comunicari eficiente. Acesta este un lucru despre stil si eleganta pe care nu toata lumea il ia in considerare.

3. Piese vestimentare care emana stil, eleganta si rafinament

Pe langa comportament si personalitate, ne intoarcem la punctul principal de interes, si anume imbracamintea. Daca vrei sa impui o anumita prestanta atunci cand te intalnesti cu cineva sau ori de cate ori iesi din casa, alege hainele care ti se potrivesc cel mai bine si care iti ofera siguranta si incredere atunci cand le porti.

Pantofii sunt elementul cheie atunci cand vine vorba despre o tinuta plina de eleganta si stil, asa ca nu ezita sa porti, indiferent daca alegi un model de pantofi de dama cu toc mic sau inalt. De asemenea, bijuteriile au si ele un rol important. Sunt detalii mici care atrag atentia si ofera putin rafinament oricarei tinute.

Fii cu ochii pe lucrurile marunte care intregesc o tinuta. Accesoriile sunt si ele importante atunci cand porti o tinuta eleganta. Fie ca este vorba despre o palarie, o pereche de ochelari sau o esarfa, acestea pot schimba complet outfitul pe care il porti.

Atunci cand vine vorba despre stil si eleganta, sunt mult mai multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Alege-ti, cu doar un click pe internet, hainele potrivite in care vei cuceri lumea. Vei gasi o multime de modele pe gustul tau, care s-ar potrivi de minune cu personalitatea si rafinamentul tau. Nu uita sa porti accesorii si sa iti pui in evidenta formele in asa fel incat sa te simti confortabil indiferent de ce ai purta. Increderea in sine este importanta si iti va oferi un plus de frumusete.

Sursa foto: pexels.com


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.