Tinute cu botine - ghidul tau pentru un outfit perfect de toamna

Toamna este una dintre cele mai speciale perioade ale anului si poti cu usurinta sa reprezinti frumusetea acestui anotimp prin vestimentatie.Toamna ai posibilitatea sa fii cea mai creativa, pentru ca exista o gramada de articole de imbracaminte dintre care poti alege si poti sa le combini intre ele in extrem de multe moduri: de la botine, pana la paltoane si geaca de piele, poti sa adopti orice tinuta care ti se potriveste, fara sa te plictisesti de ea. Daca esti adepta botinelor, atunci o sa-ti placa articolul urmator pe care te invitam sa-l citesti. 

Cuprins

  • Tinute casual de toamna - cu ce se potrivesc botinele si cand se poarta?
  • Top tinute elegante cu botine - afla cum poti asorta botinele cu rochiile

  • 1. Tinute casual de toamna - cu ce se potrivesc botinele si cand se poarta?

    Vestea buna este ca botinele se potrivesc cu aproape orice articol vestimentar, pot fi purtate pe toata durata sezonului rece, chiar si primavara, si pot fi combinate cu usurinta. Iata cateva idei pentru inspiratie:

  • Botine si blugi negri sau albastri
  • Toamna este reprezentata prin culorile verde inchis, rosu aprins, maro, bej, albastru inchis, ocazional galben (citeste aici cum poti asorta aceasta culoare) si negru. Nonculoarea negru este cea mai usor de integrat in tinute, pentru ca se potriveste cu orice nuanta din paleta de culori si este indragita de foarte multe persoane.

    Combinatia de botine maro sau negre cu blugi negri este exceptionala, pentru ca este potrivita pentru o iesire cu prietenii sau chiar la o petrecere. Pentru ca tinuta sa fie mai spectaculoasa, opteaza pentru o geaca maro, rosie sau neagra. 

     

  • Botine si blugi albi
  • Combinatia dintre botine si blugi albi este una neasteptata, dar extrem de fabuloasa, mai ales toamna. Majoritatea femeilor opteaza pentru aceasta tinuta primavara, dar este total in regula sa o porti si toamna. In partea de sus ar trebui sa porti o culoare gri, preferabil o nuanta inchisa, sau verde si albastru inchis, astfel reprezentand un stil mai modern. 

    Pentru o tinuta mai casual, poti combina linistita botinele maro sau negre cu blugii albi si cu o bluza bej sau maro deschis. Daca vrei sa iesi in evidenta, poti purta si de aceasta data o geaca de piele rosie sau neagra. 

     

  • Botine si pantaloni de piele
  • Daca vrei sa te faci remarcata, atunci fii curajoasa si asorteaza botinele cu pantaloni de piele. Nu exista vreun dubiu ca vei atrage atentia cu aceasta combinatie, in special daca o asortezi si cu o vesta de blana. Pentru un look mai minimalist, alege un pulover verde inchis sau masliniu pentru partea de sus.  

  • Botine, blugi si palton
  • Paltoanele sunt emblemele toamnei, sunt foarte lejere si tin de cald la temperaturi scazute. In plus, pot fi usor de combinat cu alte articole vestimentare. Pentru un outfit la moda, opteaza pentru orice fel de blugi, botine si un palton gri. Sau, daca vrei sa adopti un look mai elegant, fara efort, combina botinele cu blugi albastri si cu un palton bej sau cu imprimeu leopard. 

  • Botine, blugi si geaca de piele
  • Pentru a atinge cele mai inalte standarde de stil, niciodata nu trebuie sa lipseasca geaca de piele din garderoba ta de toamna. O geaca de piele neagra cu botine si blugi albastri reprezinta combinatia perfecta pentru o tinuta chic de toamna. Pentru o tinuta mai lejera, opteaza pentru o geaca de piele maro si blugi albastri cu botine. 

    La fel de bine poti purta aceasta tinuta si cu fusta de blugi sau fusta de piele. 

    2. Tinute elegante cu botine - afla cum poti asorta botinele cu rochiile

    Nu intelege gresit. Poti sa arati elegant si cu blugi si botine, dar rochiile de dama confera un stil mai aparte, mai feminin tinutei tale. Afla cu ce doua tipuri de rochii poti combina botinele:

    • Botine si rochii mulate 

    Botinele cu toc se potrivesc extrem de bine cu rochiile mulate si, daca alegi o rochie verde inchis, rosie sau neagra, fii sigura ca vei fi cea mai eleganta de la evenimentul la care mergi. Alege botine mai inchise la culoare, preferabil negre, pentru a conferi un plus de rafinament tinutei. Dar nu te baza doar pe incaltaminte, pentru ca un outfit trebuie completat cu accesoriile potrivite pentru o nota de eleganta, cum ar fi gentile de dama.

  • Botine cu toc si rochie de catifea
  • Aceasta tinuta este definitia elegantei. Pentru un eveniment special de toamna, poti opta cu incredere pentru o pereche de botine negre sau albe cu toc si o rochie de catifea. 

    Evident, poti sa adaugi si alte accesorii la aceste tinute, cum ar fi esarfe, bijuterii si palarii. Pentru a da dovada de rafinament pana la capat, nu uita sa asortezi culoarea portofelului de dama cu nuanta gentii pe care ai ales-o. De asemenea, palariile iti vor schimba total tinuta, daca le porti corect. 

    Sursa foto: Pexels.com, Unsplash.com, Freepik.com, Flickr.com, Shutterstock.com


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.