Tinute cu cizme lungi - sfaturi si sugestii pentru femeile indraznete

Probabil ca si tu, atunci cand simti ca usor-usor vine sezonul mai rece, incepi sa-ti pregatesti garderoba de iarna cu pulovere, cardigane, esarfe si cizme. Este timpul sa te gandesti la combinatii de tinute care sa-ti tina de cald iarna, dar care sa te ajute si sa arati chic. Asadar, in acest articol vei afla de ce cizmele lungi sunt perfecte si vei gasi inspiratie pentru look-ul tau. 

Cuprins

  • Cum si cu ce se poarta cizmele peste genunchi - iata cum trebuie sa le combini pentru a te avantaja
  • Tinute elegante asortate cu cizme lungi - afla de ce cizmele din piele sunt asa speciale

  • 1. Cum si cu ce se poarta cizmele peste genunchi - iata cum trebuie sa le combini pentru a te avantaja

    Cizmele lungi niciodata nu vor iesi din trend, pentru ca ele confera o nota aparte look-ului tau, indiferent daca porti pantaloni, rochii de dama sau fuste. Cel mai important lucru de retinut, atunci cand optezi pentru cizme de femei lungi, este sa porti o pereche de pantaloni sau dresurile potrivite. Iata cateva idei care sa te inspire in crearea viitoarelor tale outfituri: 

  • Cizme lungi si blugi 
  • Tinuta cu cizme lungi si blugi negri sau blugi simpli albastri este una clasica si majoritatea femeilor opteaza pentru acest look cand merg la munca sau la cumparaturi. Daca vrei sa adaugi outfit-ului o pata de culoare, atunci nu ezita sa alegi sa porti si cizme maro. Combinatia de cizme maro, blugi si o bluza de o culoare mai puternica, cum ar fi galben, visiniu sau portocaliu, va echilibra balanta cromatica a tinutei. 

  •  Cizme lungi maro si paltonul potrivit
  • Cizmele lungi de culoare maro trebuie sa fie asortate corespunzator, pentru ca sunt extrem de versatile. Se pot integra cu usurinta intr-un look casual, unde nu prea conteaza culoarea bluzei. In schimb, conteaza mult culoarea paltonului sau a gecii pe care o alegi. Este indicat sa alegi o culoare asemanatoare cu nuanta de maro a cizmelor sau o culoare mai inchisa. 

  • Cizme lungi si rochie 
  • Combinatiile dintre cizmele lungi cu rochie sau fusta pot fi casual sau elegante, dar acest lucru depinde de tipul de rochie pentru care optezi. Exista rochii tip bluza care stau la granita dintre casual si elegant, de aceea, este important sa stii cu ce accesorii sa le combini. Daca optezi sa porti o esarfa, atunci tinuta va deveni casual. In schimb, bijuteriile statement si coafura potrivita vor oferi tinutei o nota mai eleganta, impreuna cu cizmele lungi. Nu conteaza daca sunt cizme maro sau negre, desi cele negre sunt clasice pentru tinutele elegante. 

  • Cizme lungi si fusta 
  • Daca intr-o zi simti ca vrei sa fii mai feminina si vrei sa iesi in oras in fusta, atunci opteaza pentru fuste casual si cizme lungi. Nu conteaza culoarea bluzei, pentru ca poti iesi usor in evidenta daca porti o pereche de ciorapi mai inchisi la culoare, cum ar fi: visiniu, negru, verde, albastru, negru sau mov. Ciorapii potriviti vor oferi o nota mai tomnatica tinutei tale. Poti usor sa accesorizezi tinuta cu o geaca de piele, un palton sau o esarfa. 

    2. Tinute elegante asortate cu cizme lungi - afla de ce cizmele din piele sunt asa speciale

    Cizmele din piele si peste genunchi sunt cele mai sexy cizme pe care le-ai putea purta. Fie ca optezi pentru blugi, fusta sau rochii, cu ajutorul acestui tip de cizme vei denota eleganta. Iata cateva idei pentru tinute stilate: 

  • Cizme de piele intoarsa si blugi
  • Pentru o toamna cat mai frumoasa, opteaza pentru cizme peste genunchi din piele intoarsa si blugi negri, preferabil skinny. Pentru o pata de culoare, alege pulovere sau bluze albe, rosii sau galben mustar. Bluzele albe vor conferi tinutei contrast si echilibru. Nu uita nici de un palton care sa se potriveasca vremii, sau, de ce nu, o geaca de piele de orice culoare si accesoriile de dama potrivite.

  • Cizme de piele si fuste
  • O tinuta de toamna usor feminina este construita din cizme de piele, peste genunchi, si fuste de orice fel. Nu conteaza daca fusta este mulata sau evazata, nu conteaza nici macar modelul. Daca se potriveste cu cizmele, atunci vei arata chic. Incearca sa alternezi lungimea fustelor si vezi care ti se potriveste cel mai mult. Pentru un outfit modern, alege sa combini cizmele lungi cu o fusta de piele. 

  • Cizme de piele intoarsa si rochii
  • Combinatia de cizme din piele intoarsa si rochii este definita elegantei de toamna. Poti sa optezi pentru orice fel de rochie, in functie de model si stil: poate sa fie rochie de blugi, rochie de catifea sau orice fel de rochie casual. Atat timp cat cizmele sunt negre, tinuta ta va fi perfecta, totul daca o accesorizezi cu geanta de dama potrivita. 

    Trebuie sa stii ca cizmele de piele intoarsa sunt speciale si prin prisma faptului ca arata bine indiferent de culoare. Daca doresti sa porti o pereche de cizme rosii, verzi sau mov, trebuie sa stii ca este necesar ca restul tinutei sa fie alcatuit din culori inchise. Daca alegi cizme de piele intoarsa de culoare maro, atunci rochia ar trebui sa aiba culori deschise, preferabil un imprimeu floral. 

    Ia-ti doza de inspiratie si reprezinta frumusetea toamnei prin aceste idei de tinute special concepute pentru orice stil. Cand vine vorba de cizmele de dama lungi, trebuie sa fii creativa, pentru ca pot fi combinate cu o multitudine de articole din garderoba ta. 

    Sursa foto: Freepik.com, Unsplash.com, Flickr.com, Pexels.com


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.