Tinute de primavara - Cateva idei de look-uri irezistibile

Tinute de primavara - Cateva idei de look-uri irezistibile

Primavara se scot din dulap cele mai frumoase vestimentatii, care merita sa fie admirate si complimentate. In aceasta perioada insorita si frumoasa din an, se renunta la gecile groase si la bocancii cu strat dublu de blana in interior, iar privirea se indreapta spre cele mai finute si colorate articole de imbracaminte si de incaltaminte. 

CUPRINS

  1. Tinute de primavara - Cele mai frumoase vestimentatii pentru dama
  2. Cele mai frumoase tinute de primavara pentru dama in imagini
  3. Tinute de primavara pentru barbati - Cele mai interesante outfit-uri barbatesti
  4. Imagini cu cele mai creative tinute de primavara pentru barbati

1. Tinute de primavara - Cele mai frumoase vestimentatii pentru dama 

Outfiturile de primavara se pot imparti in mai multe stiluri vestimentare. Unele persoane pot adora tinutele office de primavara, altele pot iubi tinutele lejere de primavara. Totul tine de gusturi si de personalitate. De aceea, este bine sa le analizezi pe toate, pentru a vedea care tip de vestimentatie ti se potriveste cel mai bine. 

Indiferent de stilul vestimentar care te reprezinta, exista cateva tinute extrem de originale si de interesante, care trebuie sa fie luate in vedere de fiecare femeie. Acestea sunt:

  • Costum, tricou uni si sandale

Daca te pregatesti sa mergi la un restaurant sau la o revedere cu fostii colegi de liceu, atunci poti imbraca un costum elegant de dama, pe care sa-l combini cu un tricou alb, uni. In picioare poti purta o pereche de sandale de dama sau de papuci de calitate superioara. Este necesar sa adaugi o pereche de ochelari de soare si o geanta de tip plic. 

  • Pulover, fusta midi si tenisi

O tinuta foarte interesanta pentru o zi de primavara poate fi realizata dintr-o fusta midi cu un imprimeu abstract, un pulover cu guler inalt si o pereche de tenisi simpli sau de botine chic . Toata aceasta vestimentatie poate fi completata de o geanta supradimensionata, cu un design aparte. 

Este o tinuta ideala pentru o iesire in parc sau pentru o intalnire la o terasa de top din oras. Este o tinuta lejera, foarte usor de purtat si de asortat. 

  • Rochie midi inflorata si tenisi

In cazul in care adori tinutele glamour de primavara, atunci este necesar sa iei in considerare purtarea unei rochii midi cu un imprimeu floral intr-o nuanta deosebita. Acest tip de rochie poate fi purtata cu o pereche de tenisi simpli, albi sau cu o pereche de pantofi stiletto, intr-o nuanta aparte. 

  • Blugi boyfriend, camasa si saboti

In cazul in care nu te incanta deloc tinutele elegante de primavara si adori sa te imbraci cat mai confortabil, atunci poti imbraca o pereche de blugi boyfriend, cu efect prespalat, o camasa alba, vaporoasa si sa incalti o pereche de saboti cu tinte sau cu diferite accesorii stralucitoare. 

Este indicat sa adaugi o geanta casual, o pereche de ochelari de soare si cateva bratari de calitate superioara. 

  • Rochie viu colorata, palton si stiletto

In cazul in care esti o fire foarte optimista si vesela, atunci trebuie neaparat sa scoti in evidenta aceste calitati atat de frumoase. De aceea, este bine sa iei in considerare o vestimentatie formata dintr-o rochie galbena, midi, peste care sa imbraci un palton roz si sa incalti o pereche de stiletto in acelasi ton cu pardesiul. In acest fel, obtii un look foarte interesant, feminin si jucaus. 

  • Pantaloni tip tigareta, bluza cu volane si pantofi

Daca iubesti tinutele elegante de primavara, atunci trebuie neaparat sa porti o pereche de pantaloni tip tigareta rosii, impreuna cu o bluza mulata cu volane la baza gatului. Vei obtine un look foarte sofisticat si demn de zilele petrecute la birou, mai ales daca incalti si o pereche de sandale sau de pantofi moderni. Nu trebuie sa uiti sa adaugi o poseta de dimensiuni mici, care sa completeze perfect outfit-ul. 

  • Rochie de seara si sandale

Un alt tip de tinuta de primavara pentru femei este cea care este formata dintr-o rochie mini din multiple volane si o pereche de sandale. Aceasta este ideala pentru petrecerile tip cocktail sau pentru evenimentele de seara. 

Este ideal sa-ti intinzi parul si sa-l lasi pe spate sau sa-l prinzi intr-o coada de cal si sa adaugi un clutch. In acest fel, vei fi cireasa de pe tort a petrecerii.

  • Costum colorat si pantofi in acelasi ton

Ce spui de o tinuta monocromatica? Daca nu te feresti sa asortezi in mod exagerat hainele, atunci poti purta un costum galben, pe care sa-l porti impreuna cu o pereche de pantofi in acelasi ton si cu o geanta la fel. 

Este un look perfect pentru intalnirile de afaceri, la care trebuie sa arati mereu la patru ace si sa ai un aspect cat mai serios si demn.

  • Pantaloni evazati, tricou sport si pantofi sport

In cazul in care nu-ti place sa te imbraci prea elegant sau prea dichisit, atunci poti purta o pereche de pantaloni evazati negri, cu un tricou sport de la firma preferata si cu o pereche de pantofi sport de dama extrem de comozi si in tendinte. 

Este recomandat ca la acest tip de tinuta sa porti un rucsac feminin sau o borseta roz, mov, verde sau portocalie. 

  • Bluza cu maneci evazate, blugi si balerini

In cazul in care te regasesti in tinutele casual, atunci este foarte bine sa imbraci la locul de munca sau in timpul liber o bluza cu maneci evazate, o pereche de blugi slim si o pereche de balerini de calitate superioara. 

Este stringent ca la acest tip de vestimentatie sa adaugi o geanta din paie si o palarie cu boruri largi. 

2. Cele mai frumoase tinute de primavara pentru dama in imagini

In cazul in care nu te satisfac tinutele prezentate mai sus, atunci poti sa te inspiri cu incredere din vestimentatiile de mai jos. Acestea sunt ideale pentru toate gusturile si stilurile vestimentare. Cu alte cuvinte, cu siguranta regasesti in lista de mai jos cateva tinute care sa ti se potriveasca. 

3. Tinute de primavara pentru barbati -  cele mai interesante outfit-uri barbatesti

Nici barbatii nu trebuie sa se lase mai prejos atunci cand vine vorba despre moda. Nu doar femeile trebuie sa arate impecabil atunci cand ies din casa, ci si reprezentantii sexului masculin. De aceea, este necesar ca si ei sa se imbrace in tendinte in aceasta primavara. 

  • Blugi taiati, camasa in dungi si tenisi

Tendintele primaverii sustin faptul ca blugii taiati in genunchi sunt la moda si trebuie sa fie purtati cu zambetul pe buze. Astfel, daca vrei sa fii cool, adopta acest tip de articol vestimentar si imbraca-l alaturi de o camasa cu dungi si o pereche de tenisi simpli. Daca iti doresti o tinuta personalizata, atunci este bine sa adaugi si o palarie din paie. 

  • Tricou, blugi, palton si pantofi lacuiti

Primavara, temperaturile pot fi destul de scazute, asa ca este indicat sa te pui la curent si cu o vestimentatie perfecta pentru zilele racoroase. Astfel, poarta un tricou oversize negru, o pereche de blugi in aceeasi nuanta si o pereche de pantofi barbatesti lacuiti. 

In cazul in care iti doresti sa iesi in evidenta, este necesar sa adaugi deasupra tricoului un palton cu o nuanta indrazneata. Printre acestea se pot numara galbenul, portocaliul sau movul.

  • Bluza, pantaloni largi si tenisi

Daca iti place sa te simti confortabil pe toata durata zilei, atunci imbraca o bluza simpla, dintr-un material moale si de calitate, o pereche de pantaloni largi, in care sa te simti in largul tau si o pereche de tenisi de la brandul preferat. 

Poti adauga o pereche de sosete lungi cu un imprimeu interesant sau, daca esti o persoana clasica, poti purta o pereche de sosete negre. 

  • Tricou, pantaloni la dunga si pantofi

In zilele calduroase de primavara poti scoate din garderoba perechea preferata de pantaloni la dunga pe care sa-i porti impreuna cu un tricou alb, uni si cu o pereche de pantofi. Pentru un plus de stil adauga o esarfa de dimensiuni mici la gat si o palarie. Nu uita sa zambesti pe tot parcursul zilei!

  • Blugi largi, camasa alba si mocasini

Tinutele de primavara pentru barbati pot fi foarte cool, mai ales daca sunt alese cu grija hainele. Astfel, daca adori sa te imbraci cat mai bine si sa atragi privirile tuturor cu gusturile vestimentare pe care le ai, atunci poarta o pereche de blugi largi, o camasa vaporoasa alba si o pereche de mocasini. Adauga o pereche de ochelari de soare si iesi cu incredere din casa!

  • Camasa cu imprimeu, blugi si ghete

Daca iarna inca nu a trecut de tot, atunci trebuie sa nu renunti la ghetele barbatesti calduroase, care ti-au oferit confort pe parcursul sezonului rece. Cu toate acestea, pentru a adauga o nota primavaratica tinutei, poarta o camasa cu imprimeu floral, impreuna cu o pereche de blugi slim. 

Pe deasupra poti purta paltonul preferat sau o geaca din piele, in functie de preferinte. 

  • Tricou, cardigan, blugi cu elastic la glezna si pantofi sport

Daca nu-ti place ca pantalonul sa acopere incaltamintea, atunci orienteaza-te spre modele de blugi cu elastic in zona gleznei. Poarta acest tip de pantalon impreuna cu un tricou si un cardigan cu o culoare speciala, pentru a iesi in evidenta! 

In ceea ce priveste incaltamintea barbateasca, poarta o pereche de pantofi sport moderni, cu un aspect cool. 

  • Tricou cu imprimeu, pantaloni si saboti

Daca temperaturile din termometre sunt foarte prietenoase, atunci poti renunta la perechea preferata de ghete in favoarea unei pereche irezistibile de saboti. Este de preferat ca acestia sa fie din piele intoarsa si sa aiba un accesoriu care sa-i scoata in evidenta cu usurinta. 

In ceea ce priveste imbracamintea, poarta o pereche de blugi intr-un ton placut de crem, un tricou cu un imprimeu nonconformist si accesorizeaza cu o pereche de ochelari si un rucsac masculin din piele. 

  • Tricou tip polo, pantaloni la dunga si mocasini

Daca te pregatesti sa pleci la birou, unde trebuie sa arati mereu perfect, atunci poarta un tricou polo, dintr-un material care sa-ti ofere un nivel ridicat de respirabilitate si de confort. Adauga o pereche de pantaloni la dunga si o pereche de mocasini intr-un nuanta frumoasa de maro. 

In cazul in care ai foarte multe lucruri de transportat, este bine sa porti o geanta de umar pentru barbati, in care sa adaugi tot ceea ce ai nevoie. Nu doar femeile trebuie sa poarte acest tip de accesoriu, ci exista unele modele de genti special create pentru barbati. 

  • Salopeta si ghete

Daca esti o persoana nonconformista, care nu se sfieste sa se imbrace diferit fata de ceilalti barbati din jur, atunci poarta o salopeta in tendinte. Acest tip de articol vestimentar este foarte comod si purtat in acest sezon al anului, asa ca trebuie neaparat sa-l porti. 

In picioare poti opta pentru o pereche de ghete albe sau galbene sau pentru o pereche de tenisi din material textil. Totul depinde de cat de capricioasa este vremea. 

4. Imagini cu cele mai creative tinute de primavara pentru barbati 

In cazul in care nu ti-au placut tinutele prezentate anterior, urmareste lista cu outfit-uri de mai jos, pentru a te inspira pentru urmatoarele iesiri. Poti prelua cateva idei sau poti ”plagia” in totalitate vestimentatiile, daca acestea iti plac extrem de mult. 

Cu toate acestea, este de preferat ca in momentul in care te imbraci sa faci tot posibilul sa adaugi in outlook si un plus din personalitatea ta. Doar in felul acesta, vei putea fi in totalitate original si creativ si vei putea fi considerat de cei din jur drept o persoana cu foarte multa imaginatie si stil. 

In cele din urma, incearca intotdeauna sa tii cont de tendinte, dar sa te imbraci asa cum te simti tu cel mai bine. Cel mai mult conteaza sa te simti bine in hainele pe care le porti in mod regulat. 

In plus, imbraca hainele care iti plac, care sunt moderne si purtate de catre toata lumea, insa incearca de fiecare data sa oferi o alta conotatie sau utilitate articolelor vestimentare pe care le detii. 

Sursa foto: Pixabay.com, Pinterest.com


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.