Tinute de zi – descopera cum sa iti construiesti tinutele pentru viata de zi cu zi

Uneori poate fi foarte dificil sa alegi o tinuta pentru urmatoarea zi. Motiv pentru care de cele mai multe ori probabil te trezesti dimineata si fiind pe graba alegi sa pui pe tine primele haine care-ti sar in ochi atunci cand deschizi sifonierul. Probabil stii ca imaginea are un rol foarte important in societate si cu siguranta iti doresti sa arati cat mai bine, mai ales daca urmeaza sa ai o zi importanta la birou si nu numai. Daca vrei sa iti usurezi munca si sa construiesti rapid si usor tinute de zi de succes, atunci trebuie sa tii cont de anumite sfaturi si sa incerci sa te inspiri inainte.

Sunt o multime de haine si de accesorii pe care le poti purta, iar acestea pot fi combinate in nenumarate feluri, fara a fi nevoie sa te imbraci la fel doua zile la rand. Ai nevoie doar de putina inspiratie si piesele vestimentare potrivite cu ajutorul carora sa realizezi outfituri de succes.

Cuprins

  1.       Tinute de zi – informatii utile care te pot ajuta sa construiesti o tinuta de succes

1.1   Tinute de zi pentru femei

1.2   Tinute pentru nunta de zi

1.3   Tinute de zi pentru barbati

  1.       Importanta accesoriilor intr-o tinuta de zi

2.1   Accesorii potrivite pentru tinute elegante de zi

2.2   Accesorii pentru barbati in tinute de zi

2.3   Idei de tinute de zi pentru toate gusturile

1. Tinute de zi – informatii utile care te pot ajuta sa construiesti o tinuta de succes

Orice femeie are nevoie de o tinuta care sa ii sara in ajutor atunci cand este in pana de idei. Totusi, sunt tinute de zi pe care le poti realiza rapid si usor, fara sa trebuiasca sa te chinui foarte tare. Indiferent de felul in care arati, exista tinute de zi pentru femei plinute, pentru femei slabe si alte conformatii. Chiar daca nu hainele sunt cele care te reprezinta in totalitate, acestea au un rol foarte important in viata de zi cu zi si te ajuta sa iti formezi o imagine in societate.

Sunt piese vestimentare si accesorii care pot fi purtate atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cu grija elementele outfitului. In primul rand, inainte de a pleca de acasa gandeste-te daca dupa birou iti doresti sa mergi si intr-un alt loc. Planurile pe care ti le faci in ziua respectiva pot influenta foarte mult felul in care te imbraci. Incearca sa alegi haine confortabile in care sa te simti lejera, dar in acelasi timp increzatoare. Indiferent de hainele pe care le-ai ales, nu doar ca trebuie sa arati bine purtandu-le, dar trebuie sa te simti si confortabil.

1.1 Tinute de zi pentru femei

Atunci cand vine vorba de alegerea unor tinute de zi pentru femei, pot exista o multime de variante si idei la care poti apela. Depinde foarte mult de stilul tau si de modul in care iti doresti sa abordezi lucrurile. Daca esti o persoana care iubeste lookurile minimaliste si outfiturile comode, probabil vei opta pentru o pereche de blugi, un top simplu, o pereche de cizme de dama sau de botine si gata. Ai o tinuta de zi la care mai trebuie sa adaugi o jacheta in functie de sezon si cateva accesorii simple. Totusi, sunt de asemenea si femei carora le place sa adopte tinute de zi elegante. Cea mai buna varianta pentru acest lucru este sa apelezi la cateva rochii de dama care sa fie intotdeauna disponibile in dulapul tau.

Multe femei adora sa imbrace rochii indiferent de sezonul in care se afla. Acestea sunt usor de accesorizat si nu trebuie sa iti bati capul foarte tare dimineata atunci cand trebuie sa alegi cu ce te imbraci. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o rochie din garderoba, sa o accesorizezi dupa bunul plac si gata. Ai o tinuta completa pe care o poti purta cu incredere atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii.

1.2 Tinute pentru nunta de zi

Nunta este un eveniment important in viata unei persoane, indiferent de ce parte se afla. Cu siguranta iti doresti ca tinuta pe care o alegi sa fie cat mai speciala si sa atraga cat mai multe priviri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te asiguri ca ai ales piesele vestimentare potrivite. Nu orice tip de croiala ti se potriveste, conteaza foarte mult forma corpului pe care o ai, inaltimea si culoarea parului. Alege o rochie care sa ti se potriveasca si care sa iti puna in evidenta trasaturile feminine.

De asemenea, un alt aspect important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o rochie pentru nunta este culoarea acesteia. Daca mergi la o nunta si nu tu esti mireasa, cel mai recomandat ar fi sa eviti sa porti culoarea alb. Desigur, doar daca nu cumva exista deja un dress code. Astfel, ai nevoie de o culoare care sa te avantajeze. De exemplu, daca esti roscata, poti alege o rochie in culoarea verde smarald. Aceasta va arata foarte bine in contrast cu parul tau. Daca parul tau este brunet sau blond, poti alege o rochie rosie care sa emane senzualitate si eleganta.

1.3 Tinute de zi pentru barbati

Poate ca pentru femei este mai dificil sa aleaga o tinuta potrivita pentru o ocazie speciala sau pentru viata de zi cu zi, insa nici la barbati nu este totul lapte si miere. Nu orice tinuta se potriveste si cu siguranta nu orice model este pe placul fiecaruia. Pentru o tinuta de zi, piesele de rezistenta pot fi camasa, o pereche de ghete pentru barbati si pantalonii chino. Acestea pot fi purtate atat in anotimpul cald, cat si in sezonul rece. De asemenea, sunt piese vestimentare care merg de minune pentru o zi la birou, dar si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Daca iti doresti ceva mai lejer de atat, atunci o pereche de jeans cu o bluza cu maneca lunga pot fi piesele vestimentare de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa oferi tinutei putina personalitate si sa adaugi o curea pe masura si o pereche de incaltaminte care sa ti se potriveasca.

2. Importanta accesoriilor intr-o tinuta de zi

Accesoriile au un rol foarte important atunci cand vine vorba despre construirea unui outfit de succes. Orice tinuta alegi are nevoie de un lucru sau un detaliu care sa o scoata in evidenta. Multe femei uita de acest lucru si ulterior se intreaba ce ar putea lipsi din tinuta lor astfel incat sa arate extraordinar. Daca esti o persoana pasionata de moda si de stil, atunci nu va fi dificil pentru tine sa accesorizezi o tinuta. Pasiunea si imaginatia sunt cuvintele cheie pentru o tinuta impecabila. Totusi, daca nu ai o obsesie din acest lucru dar iti doresti sa arati bine atunci cand iesi din casa, poate ca ai nevoie de cateva sfaturi care sa te ajute sa realizezi o tinuta finala cap-coada.

Chiar daca pe internet gasesti o multime de videoclipuri inspirationale si poze care sa iti stimuleze imaginatia, nimic nu se compara cu achizitionarea produselor direct de tine. Cu siguranta ti s-a intamplat sa vezi pe internet o anumita piesa vetimentara, iar ulterior cand o cauti in magazin sau online sa nu gasesti nimic asemanator. De aceea, cea mai buna alegere si la indemana este sa achizitionezi hainele online. In felul acesta iti e mult mai usor sa vizualizezi produsele atunci cand le pui in cos.

2.1 Accesorii potrivite pentru tinute elegante de zi

Iesi in oras sau vrei sa arati bine la locul de munca? Atunci este evident ca trebuie sa optezi putin pentru haine elegante. Sunt o multime de tinute de zi de vara si de toamna care s-ar putea potrivi cu gusturile tale. Atunci cand in garderoba ta ai rochii elegante, trebuie sa fii foarte atenta si cu ce alegi sa le accesorizezi. De exemplu, incaltamintea are un rol important si poate schimba vibe-ul intregului outfit. In functie de anotimp, poti alege diverse modele de incaltaminte care sa atraga priviri.

In anotimpul rece, cele mai bune variante pentru o tinuta eleganta cu rochie sunt o pereche de cizme de dama, botine sau ghete. Acestea nu au cum sa dea gres, sunt confortabile, tin de cald si iti pun in evidenta trasaturile feminine. O tinuta pe care multe persoane aleg sa o poarte in sezonul rece este cea compusa dintr-o rochie scurta, o pereche de cizme pana la genunchi si desigur, o geanta pe masura. Alaturi de un palton aceasta tinuta arata extraordinar si cu siguranta te va face sa te simti sexy.

2.2 Accesorii pentru barbati in tinute de zi

Cand vine vorba despre barbati, accesoriile pe care le alegi sunt destul de simple. Nu trebuie sa zabovesti foarte mult prin magazin sau sa casti foarte tare ochii, pentru ca totul este la indemana si de obicei este exact ceea ce cauti. Un barbat atunci cand isi doreste sa accesorizeze o tinuta se axeaza pe piese simple, cat mai minimaliste, pe care sa le poata folosi atat al o tinuat de zi, cat si la o tinuta eleganta sau la o tinuta de birou. Totusi, pentru ca si un barbat poate avea diverse tinute lejere de zi, trebuie sa stii ca sunt cateva accesorii care nu trebuie sa lipseasca. Pentru a avea un outfit final, alege un model de portofele pentru barbati care sa se potriveasca cu personalitatea. Acest poate fi din piele sau din material textil si poate avea ce culoare doresti. De obicei cele mai cumparate sunt cele negre sau maro.

Un alt accesoriu care nu ar trebui sa lipseaca dintr-o tinuta de zi a unui barbat este geanta. Aceasta nu are un rol atat de important ca la femei, insa poate completa frumos o tinuta si ii poate oferi un gram in plus de personalitate.

In ceea ce priveste incaltamintea, difera foarte mult de directia in care iti doresti sa indrepti acest outfit. Daca vrei sa mearga intr-o directie mai eleganta, atunci cu siguranta trebuie sa optezi pentru o pereche de pantofi de barbati. Daca vrei sa mergi intr-o directie casual, atunci si o pereche de ghete este potrivita pentru hainele pe care le-ai ales.

2.3 Idei de tinute de zi pentru toate gusturile

Tinutele de zi sunt cele pe care le porti cel mai des, atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. De aceea, este esential sa el acorzi putin mai multa importanta. Alege hainele potrivite in care sa te simti confortabil, dar sa arati si bine. Combina-le cu stil, accesorizeaza-le corespunzator si vei avea un rezultat final cu care sigur te vei mandrii.

Uneori poate fi dificil sa realizezi o tinuta de zi in care sa arati bine, sa te simti bine si sa nu pierzi nici foarte mult timp cu compunerea acesteia. Totusi, dupa cum probabil stii, imaginea este importanta in societate. Cu siguranta nu te defineste in totalitate, insa are si ea un rol pe care ar trebui sa il respecti daca iti doresti anumite lucruri. Alege piesele vestimentare potrivite, accesorizeaza-le cum trebuie si nu vei avea probleme cu imaginea. Nu uita ca accesoriile au un rol foarte important si pot schimba complet aspectul tinutei tale. Opteaza doar pentru haine si lucruri de calitate de care sa te bucuri pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Sursa foto: adona.ro, pexels.com


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.